Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší úder a paradox. Po Mbappém chce odísť z Paríža aj Neymar, a to čo najskôr

Brazílsky futbalista Neymar oznámil vedeniu Paríža Saint-Germain, že chce po šiestich rokoch opustiť Park princov.

07.08.2023 20:04
Neymar Foto: ,
Neymar sa teší z gólu PSG.
debata (1)

Tridsaťjedenročný krídelník podľa denníka L'Equipe informoval francúzsky klub, že má v úmysle odísť ešte počas letného prestupového obdobia.

Neymar sa chce podľa medializovaných informácií vrátiť do Barcelony, z ktorej prestúpil do Paríža v lete 2017 za rekordných 222 miliónov eur.

0 koláž Čítajte aj Georgina a ďalšie mladšie zaostávajú. Krásna Anna brúsi poľský klenot, Neymara by zložila ľavou zadnou

Podľa španielskeho denníka Marca si však tréner „Blaugranas“ Xavi Hernandez nemyslí, že by zapadol do jeho tímu.

Xavi, ktorý spolu s Neymarom počas aktívnej hráčskej kariéry hrával (2013 – 2015) a získal s ním pre Barcelonu zatiaľ poslednú trofej v Lige majstrov (2015), sa domnieva, že príchod Brazílčana by mohol zmeniť dobrú atmosféru v klube.

„Neymar je rozhodnutý vrátiť sa do Barcelony. Jeho situácia je prinajmenšom paradoxná. Pred rokom to bol Paríž, kto bol odhodlaný nechať ho odísť a bol to Brazílčan, kto chcel zostať. Teraz, keď chce Al-Khelaifi, aby zostal, je to ‚Ney‘, kto sa rozhodol odísť,“ napísal L'Equipe.

Kylian Mbappé Čítajte aj Dráma eskaluje, Parížania spravili rázny krok s Mbappém. Ten si zatiaľ odskočil na Sardíniu

Jedným z dôvodov rozhodnutia odísť z Paríža by mala byť skutočnosť, že fanúšikovia úradujúceho francúzskeho šampióna protestovali pred domom Neymara. Ten mal v minulosti s priaznivcami PSG problémy.

Parížanov opustil po uplynulej sezóne Argentínčan Lionel Messi a novú zmluvu odmieta podpísať aj ďalší hviezdny útočník Kylian Mbappé. Klub na otázku agentúry AP uviedol, že nebude situáciu okolo Neymara komentovať.

Už v nedeľu o zámere Neymara odísť z PSG do Barcelony informoval katarský novinár Mahout Al-Marri. Podľa neho sa brazílsky útočník vráti na Camp Nou po tom, ako Ousmane Dembele zamieri do Paríža. Neymar má s PSG zmluvu platnú do leta 2025.

Krásne partnerky hviezdnych svetových futbalistov Fotogaléria - 61 fotiek Všetky fotky
Medzi najslávnejšie futbalové páry sme zaradili...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain