Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlietajú sa ako supy na korisť. Odvrhnutého Mbappého chcú tri kluby z Premier League

Francúzsky veľkoklub Paríž St. Germain vyradil svoj klenot Kyliana Mbappého z kádra a nezobral ho na prípravné turné do Japonska a Južnej Kórei. Pre veľkých hráčov to bol jasný signál, treba zaútočiť.

23.07.2023 11:16
790605812 Foto:
Kylian Mbappé ešte vo štvrtok absolvoval tréning s prvým mužstvom, v piatok však v lietadle smerujúcom do Japonska nesedel.
debata (1)

Podľa denníka Marca sa situáciu snažia využiť tri špičkové kluby z anglickej Premier League. Konkrétne Manchester United, Chelsea a Tottenham Hotspur.

Šéf Tottenhamu Daniel Levy a prezident PSG Nasser Al-Khelaifi majú byť v úzkom kontakte ohľadom možného prestupu Harryho Kanea do Paríža. A pri tej príležitosti malo padnúť slovo aj o Mbappém.

Marca pripomína, že v prípade Chelsea je nákup Francúza možný iba v prípade predaja niekoľkých hráčov, nakoľko londýnsky klub nemám veľa priestoru v rámci pravidiel finančnej fair-play.

Collage Maker-23-Jul-2023-09-38-AM-2128 Čítajte viac Scherera i Weissa vytiahli z postele. V nočnom Glasgowe hrali stolný futbal

22. júla dalo vedenie PSG svojej najväčšej hviezde ultimátum a pohrozilo, že si celú sezónu nekopne do lopty v súťažnom zápase, ak toto leto nepredĺži zmluvu, prípade neodíde do iného klubu.

V piatok sa situácia vyhrotila po tom, ako Paríž, na palube aj s kapitánom slovenskej reprezentácie Milanom Škriniarom, odletel na spomínané turné.

čavrič slovan Čítajte viac Žiadne Rusko! Kmotrík prehovoril, o Čavričovej budúcnosti je rozhodnuté

Ešte v sobotu večer vyšlo najavo, že ročnej zmluve pre Mbappého by sa nebránil ani saudskoarabský klub Al-Hilal a významne by tak podčiarkol zvyšovanie kvality tamojšej Saudi Pro League.

Samotný útočník sa viackrát vyjadril, že prestúpiť a ani predĺžiť zmluvu s PSG sa nechystá. Všetko nasvedčuje tomu, že v lete 2024 odíde do Realu Madrid zadarmo tak, ako prognózujú svetové médiá.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé