Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude mať Lobotka trénera zo Španielska? Šéf Neapola sa sťažuje, že konkuruje bohatým Angličanom

Vedenie futbalového SSC Neapol už našlo náhradu za úspešného trénera Luciana Spallettiho, ktorý v tíme nečakane skončil. Voľba majiteľa klubu Aurelia de Laurentiisa padla na Španiela Luisa Enriqueho.

31.05.2023 15:30
Luis Enrique Foto: ,
Luis Enrique naposledy viedol španielsku reprezentáciu na MS v Katare.
debata

Podľa Sky Sport Italia pracujú Neapolčania intenzívne na získaní bývalého trénera španielskej reprezentácie. Šéf klubu de Laurentiis priznal, že už s bol s Enriquem v kontakte.

Zároveň však priznal, že bývalý kouč AS Rím, Celty Vigo a FC Barcelona má ponuky aj z najbohatšej futbalovej súťaže na svete, anglickej Premier League.

03. Finále Európskej ligy v Budapešti Čítajte viac Sviatok v Maďarsku: Mourinho na love, pýcha Viktora Orbána. Budapešť hostí historický zápas

„Povedal som mu, že tam nenájde také dobré jedlo a miesto na bývanie ako tu. Ale chápem, že ponuka odtiaľ je finančne atraktívnejšia,“ uviedol prezident Neapola De Laurentiis.

Po zisku majstrovského titulu, prvom pre Neapol po 33 rokoch, tréner Spalletti nečakane rezignoval na svoju funkciu. Teraz je na vedení aby pre mužstvo, ktorého neoddeliteľnou súčasťou je aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka, našlo dôstojnú náhradu.

Finále Európskej ligy UEFA v Budapešti Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Replika trofeje za triumf v Európskej lige bola...
debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Aurelio De Laurentiis