Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slzy, objatia a trofej. Hollywoodske hviezdy to hrať nemuseli, oplakali postup klubu, ktorý kúpili

Futbalisti anglického Wrexhamu si v predposlednom kole National League, čiže piatej ligy, zabezpečili postup o súťaž vyššie. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by majiteľmi tímu neboli hollywoodski herci Ryan Reynolds a Rob McElhenney.

23.04.2023 13:40
Ryan Reynolds a Rob McElhenney Foto:
Ryan Reynolds (vpravo) a Rob McElhenney sa tešia zo zisku prvej trofeje v úlohe majiteľov futbalového klubu.
debata (1)

Po víťazstve nad Boreham Wood 3:1 pred zaplneným štadiónom s 10-tisíc divákmi sa hviezdna dvojica na tribúne neubránila slzám. S waleským tímom chcú v budúcnosti dôjsť až do Premier League.

Oslavy postupu Wrexhamu do štvrtej anglickej ligy.

Predstaviteľ komiksového akčného hrdinu Deadpoola Reynols a autor seriálu It's Always Sunny in Philadelphia McElhenney kúpili klub so 158-ročnou históriou v roku 2021 za 2,5 milióna dolárov.

Ich vstup do tímu bol sprevádzaný aj seriálom „Vítajte vo Wrexhame.“ Dokument sa sústreďuje na klub, ktorý má síce bohatú históriu, ale na slávne časy môže len spomínať. A je to príbeh dvoch hollywoodskych hercov, ktorí sa za pochodu učia, ako riadiť futbalový klub.

771291331 Čítajte viac Škandál v zápase so Slovákom Suslovom. Duel ukončil rozhodca už v 18. minúte

Aj kvôli nim má Wrexham na ostrovoch veľkú popularitu, ktorá prekonáva aj tímy v omnoho vyššie položených súťažiach na britských ostrovoch.

Wrexham sa pod vedením Reynoldsa s McElhenneym snažil o postup už v minulej sezóne, ale skončil druhý a neuspel v následnom play off.

Tretí najstarší klub na svete sa dočkal až teraz, keď má po víťazstve nad Boreham Wood na čele tabuľky jedno kolo pred koncom nedostihnuteľný náskok štyroch bodov.

Nový automobil Ibrahimoviča, Ferrari Daytona SP3 Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Zlatan Ibrahimovič sa v sobotu na obed vybral...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Reynolds #AFC Wrexham #Rob McElhenney