Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Messiho sa opäť pískalo, Parížania znovu padli. Z kabíny znejú záhadné slová

Futbalisti Paríža St. Germain prehrali v nedeľnom zápase 29. kola francúzskej Ligue 1 doma s Olympique Lyon 0:1. Jediný gól duelu v Parku princov vsietil v 56. minúte útočník Bradley Barcola.

03.04.2023 06:47
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi počas zápasu s Lyonom.
debata

V prvom polčase nepremenil jedenástku jeho spoluhráč Alexandre Lacazette.

Úradujúci majstri v zostave s Kylianom Mbappém a Lionelom Messim nenašli recept na defenzívu Lyonu, prehrali druhý ligový duel za sebou a nevyužili príležitosť na zvýšenie náskoku na čele tabuľky.

Dvojica Racing Lens – Olympique Marseille stráca na Parížanov šesť bodov.

Lionel Messi Čítajte aj Barcelona priznala kontakt s Messim: Krásne príbehy musia mať šťastný koniec

Agentúra AFP informovala, že počas oznamovania zostáv pred zápasom sa na Messiho (nie po prvýkrát) pískalo, no časť priaznivcov skandovala meno argentínskej superhviezdy.

„Piskot nesiem ťažko. Leo je hráč, ktorý nám dáva veľa a to platí od začiatku sezóny. Dokáže zasadiť úder génia, presne prihrať na gól a sám skórovať. Nikdy som neuvažoval nad tým, aby som ho stiahol z ihriska,“ uviedol tréner PSG Christophe Galtier.

„Nemôžeme všetko očakávať od Lea a Kyliana. Prehrali sme ôsmykrát v roku 2023, je to priveľa,“ dodal pred zápasom s Nice, ktoré neprehralo od 2. januára.

Stredopoliar PSG Danilo povedal, že tím prechádza „ťažkou fázou“, z ktorej musí nájsť cestu, pretože rivali sa na lídra doťahujú. Po zápase naznačil, že musí prísť k zmenám, no nebol konkrétny.

Julian Nagelsmann Čítajte aj Prečo nehrám? Nemci riešia, ako sa hviezda Bayernu postarala o Nagelsmannov koniec

„Musíme sa prebudiť. Titul vonkoncom nemáme zaistený, stále nás čaká veľa zápasov. Musíme toho veľa zmeniť, ale nie je na mne, aby som povedal čo. Nejde len o mentálne nastavenie,“ uviedol pre Prime Video.

Stade Reims zvíťazilo na pôde Nantes. K triumfu 3:0 výrazne pomohol 23-ročný krídelník Alexis Flips, ktorý v prvom polčase strelil dva góly v priebehu dvoch minút. Na 3:0 upravil v 58. minúte stredopoliar Marshall Munetsi.

Rafael Leao Čítajte aj Prvý kolaps SSC Neapol v sezóne. Facka od AC Miláno. Lobotka bol pri tom

V ďalšom zápase sa hráči Brestu posunuli zo zostupovej 17. priečky na 15. miesto. Na domácej pôde zdolali Toulouse 3:1. Clermont doma prehrával s Ajacciom 0:1, no po dvoch využitých penaltách útočníka Grejohna Kyeiho napokon zvíťazil 2:1.

OSC Lille zvíťazilo nad Lorientom 3:1 a v tabuľke sa posunulo na piate miesto pred Stade Rennes.

Zlí muži svetového futbalu Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ich škandalózne prešľapy plnili stránky novín a...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Lionel Messi