Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Barcelone dal košom. Messi je späť v Paríži. A zostane tam ešte dlho

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa po veľkolepých oslavách v jeho vlasti, ktoré nasledovali po zisku titulu majstra sveta, vrátil v utorok popoludní do Paríža.

03.01.2023 19:41
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi bozkáva svätý grál futbalu.
debata

V priebehu stredy by sa Argentínčan mal hlásiť na tréningu Paríža St. Germain, informovala AFP. Messi sa do metropoly Francúzska presunul súkromným lietadlom, na palube ktorého bola jeho manželka Antonela Roccuzzová i traja synovia Mateo, Thiago a Ciro.

Tridsaťpäťročný útočník sa na MS v Katare dočkal zisku trofeje, ktorá ako jediná chýbala v jeho zbierke. Vzhľadom na oslavy v Buenos Aires i jeho rodnom meste Rosariu vynechal dva ligové zápasy svojho tímu.

15 Ronaldo Čítajte viac Všade Ronaldo. Portugalčan je v Rijáde: Moja práca v Európe sa skončila

V tom druhom podľahol PSG na pôde Racingu Lens 1:3 a ukončil sériu 32 súťažných zápasov bez prehry. Messi by sa do zostavy Paríža mohol vrátiť už v piatkovom zápase Francúzskeho pohára proti Chateauroux.

V priebehu dňa taliansky novinár Fabrizio Romano informoval, že Messi pobudne v Paríži dlhšie, ako len do konca tejto sezóny. V posledných týždňoch sa pritom špekulovalo o jeho návrate do Barcelony, ale zdá sa, že Katalánsko je pre Messiho uzavretou kapitolou.

Milan Škriniar Čítajte viac Ultimátum pre Škriniara. Buď podpíš zmluvu, alebo ťa predáme

Argentínčan má zmluvu s PSG platnú do konca sezóny, ale zrejme ju predĺži. Romano tvrdí, že Messi a Paris Saint-Germain sa ústne dohodli na tom, že ich spolupráca bude pokračovať aj po skončení tohto ročníka.

Romano doplnil, že čoskoro sa uskutoční formálne stretnutie medzi zástupcami klubu a predstaviteľmi hráča, aby sa dotiahli detaily v zmluve, ako je plat, dĺžka kontraktu a ďalšie náležitosti.

Príchod Ronalda do Rijádu a do klubu Al Nassr Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo dorazil na súkromné letisko v...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Lionel Messi