Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ultimátum pre Škriniara. Buď podpíš zmluvu, alebo ťa predáme

Taliansky futbalový veľkoklub Inter Miláno mal podľa Sky Italia stanoviť nový termín na vyriešenie budúcnosti slovenského reprezentanta Milana Škriniara. Ten má od novembra na stole ponuku na predĺženie zmluvy v milánskom tíme.

03.01.2023 15:59
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (5)

Vedenie Interu malo Slovákovi ponúknuť ročný plat šesť miliónov eur plus bonusy. Podľa Sky Italia má Škriniar čas do 15. januára, aby túto ponuku prijal.

Manažéri v Interi Miláno sú údajne menej optimistických ohľadom toho, či Škriniar spojí svoju budúcnosť s talianskym veľkoklubom. Ponuku pre obrancu už nemôžu zvýšiť, pretože by to mohlo podnietiť aj iných futbalistov k žiadaniu o zlepšenie platových podmienok.

SR futbal FL 1. kolo Skalica Ružomberok TTX Čítajte viac Ružomberok prišiel o lídra. Slovenský reprezentant ide za hranice

Podľa Gazzetta dello Sport je už Inter podráždený z otáľania slovenského futbalistu. V prípade, ak Škriniar nebude na predĺženie reagovať tak, ako doteraz, má Inter zvažovať jeho januárový predaj.

Situáciu okolo Slováka sledujú popredné európske tímy na čele s francúzskym Parížom St. Germain, ktorý sa Škriniara snažil získať už v priebehu leta 2022. Spomína sa aj záujem z britských ostrovov – konkrétne z Chelsea, Tottenhamu, oboch manchesterských klubov a z FC Liverpool.

Príchod Ronalda do Rijádu a do klubu Al Nassr Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo dorazil na súkromné letisko v...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar