Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

To si nakreslil sám? Fanúšikovia vtipkujú o novom tetovaní Mourinha

Portugalský tréner José Mourinho čelí posmeškom po tom, čo na sociálnej sieti zverejnil fotku umeleckého diela na pravej ruke.

18.07.2022 22:00
José Mourinho s trofejou za víťazstvo v... Foto:
José Mourinho s trofejou za víťazstvo v Európskej konferenčnej lige.
debata

Mourinho si nechal zvečniť najväčšie úspechy svojej bohatej trénerskej kariéry. Nad pravým lakťom má vytetované trofeje Európskej ligy, Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy.

Súčasťou tetovania sú aj klubové farby tímov, s ktorými trofeje získal – Porta, Interu Miláno, Manchestru United a AS Rím. Či ide o vydarené dielko môžete posúdiť sami.

„Radosť ľudí v Ríme bola impulzom pre moje tetovanie,“ vysvetľuje Mourinho v príspevku na Instagrame. Práve s AS vybojoval na konci sezóny triumf v Európskej konferenčnej lige.

„Chcel som urobiť niečo špeciálne, čo by ocenilo všetky kluby, s ktorými som uspel v európskych pohároch. A chcel som tetovanie, ktoré by som mohol mať len ja,“ dodal.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Vráti sa Ronaldo do Madridu? Španieli ho vidia v metropole Španielska

„The Special One“ je jediným koučom v histórii, ktorý vyhral všetky tri aktuálne európske poháre. No nie všetkých priaznivcov jeho najnovší nápad nadchol.

„Po prvýkrát urobil niečo, čo nie je až také špeciálne,“ ohodnotil výtvor na jeho tele fanúšik na Twitteri. Ďalší sa zlomyseľne opýtal: „To si nakreslil sám?“

Ďalší mu pokladá otázku, či náhodou neprežíva krízu stredného veku, keď sa v 59 rokoch rozhodne pre prvé tetovanie.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #José Mourinho #Európska konferenčná liga