Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vráti sa Ronaldo do Madridu? Španieli ho vidia v metropole Španielska

Chce opustiť Manchester United a opäť si zahrať v Lige majstrov. Aj preto je Cristiano Ronaldo v hľadáčiku viacerých popredných klubov.

18.07.2022 19:00
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

37-ročný Ronaldo bol už spájaný s odchodom do Bayernu Mníchov, ktorý neskôr vedenie bavorského tímu dementovalo. Nedávno sa objavili informácie o návrate do domovského Sportingu Lisabon.

No dnes vyrukoval španielsky AS s informáciou, že Ronaldo mal presvedčiť trénera Atlética Madrid Diega Simeoneho, aby mu ponúkol zmluvu.

Peter Dubovský, Slovan, Ferencváros Čítajte viac Rok 1992 zapadol prachom. Ferencváros má dnes lepší tím ako Slovan

Podľa periodika diskutovali zástupcovia Portugalčana s argentínskym koučom aby ho priviedol po rokoch späť do španielskej La Ligy.

Ak by sa tento prestup zrealizoval, išlo by o unikátny príchod k úhlavnému rivalovi Realu Madrid, kde prežil Ronaldo najúspešnejšie roky svojej kariéry.

V drese Realu nastrieľal 450 gólov a zdolal Atlético dvakrát vo finále Ligy majstrov, čím sa stal u fanúšikov mestského rivala nepriateľom číslo jeden.

Najvyššie týždenné mzdy futbalových hviezd Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Robert Lewandowski
Poľský útočník vymenil...

Teraz by mohol nastať nečakaný obrat a z nenávideného hráča môže byť vďaka jednému podpisu miláčik tribún štadióna Metropolitano v Madride.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty zatiaľ nekomentoval špekulácie o možnom posilnení Atlética Madrid, no informácie o jeho návrate do Sportingu Lisabon označil na sociálnej sieti za falošné.

Ronaldo má ešte rok platnú zmluvu v Manchestri United, no v anglickom veľkoklube sa nedostavil na úvodné tréningy a necestoval s tímom ani na turné po Austrálii.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Manchester United #atlético madrid #la liga