Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Veľké plány v malej Monze. Berlusconi túži po smrtiacom útoku

Nováčik talianskej ligy z Monzy, ktorej majiteľom je bývalý premiér a vlastník AC Miláno Silvio Berlusconi, chystá prestupové bomby.

02.07.2022 15:00
Silvio Berlusconi. Foto:
Silvio Berlusconi má veľkolepé plány.
debata

Klub z Monzy, z mestečka so 120-tisíc obyvateľmi, si v nasledujúcej sezóne zmeria sily s talianskou futbalovou elitou. A rozhodne nechce byť fackovacím panákom súťaže.

S majiteľom typu Berlusconi to vlastne ani nie je možné. Podľa talianskych médií chce mediálny magnát vo svojom klube vytvoriť smrtiaci útočný tandem v podobe Paula Dybalu a Maura Icardiho.

Joan Laporta Čítajte viac Šéf Barcelony o Lewandowskom aj prestupoch. Koľko chce minúť?

Taliansky novinár Gianluca Di Marzio tvrdí, že Berlusconi a jeho pravá ruka Adriano Galliani už viedli s Icardim predbežné rozhovory o jeho pôsobení v Monze. Argentínčan je stále hráčom Paríž St. Germain ale údajne nefiguruje v plánoch nového trénera pre budúcu sezónu.

Okrem Icardiho je cieľom Monzy aj získanie útočníka Paula Dybalu, ktorému skončila zmluva v Juventuse Turín. Ten má mať vysoké platové požiadavky a podľa správ z Talianska nepodpíše zmluve so žiadnym klubom, ktorý mu ponúkne menej ako 7 miliónov eur ročne.

Okrem útočnej fázy myslia v Monze aj na defenzívu, ktorú by mal vystužiť turecký obranca Khan Ayhan zo Sassuola a Oscar Mingezu z Barcelony.

Ako sa zmenili legendy Brazílie po 20 rokoch. Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Majstri sveta sa stretli presne po 20 rokoch v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Berlusconi #Monza #Serie A