Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Šéf Barcelony o Lewandowskom aj prestupoch. Koľko chce minúť?

Čo bude s príchodom Poliaka do FC Barcelona, ktoré nechce pustiť Bayern? Aj to prezradil na neformálnom mítingu s médiami prezident klubu Joan Laporta.

02.07.2022 11:30
Joan Laporta Foto: ,
Joan Laporta, prezident FC Barcelona.
debata

Stalo sa tak pri príležitosti piatkového predstavenia nového partnera klubu, streamovacej služby Spotify. Laporta uviedol, že za Lewandowského neplánujú zaplatiť viac ako 40 miliónov eur.

Podľa AS Laporta tiež ubezpečil, že Barcelona plánuje počas leta minúť na letné posily 200 miliónov eur, pričom prioritami sú príchody Bernarda Silvu z Manchestru City a Raphinhu z Leedsu United.

01 Majstri sveta sa stretli presne po 20 rokoch v Rio de Janeire. Čítajte viac Ako sa zmenili legendy po 20 rokoch? Brazílčania mali výročie titulu

Snaha Kataláncov sa upriamuje aj na predĺženie zmluvy s Francúzom Ousmane Dembelém, ktorý však musí výrazne znížiť svoje platové nároky – podľa AS až o 40 percent.

Laporta ešte pred koncom sezóny kanonierovi Lewandowskému sľúbil, že ho dostane do Barcelony v prípade ak verejne oznámi svoj úmysel odísť z Bayernu.

No situácia sa skomplikovala po tom, čo vedenie Bayernu oznámilo, že Poliaka nikam nepustí a očakáva ho 12. júla na prvom tréningu mužstva pred novou sezónou Bundesligy.

Sexi priateľky futbalistov dovolenkujú na Ibize. Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Bývali spoluhráčmi v FC Barcelona: Lionel...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #Joan Laporta