Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hrozivý pohľad. Pri páde tribúny sa zranilo vyše 200 ľudí

Na futbalovom zápase v Indii sa zrútila tribúna plná fanúšikov.

20.03.2022 14:32
Ilustračná snímka zo zápasu najvyššej súťaže v... Foto:
Ilustračná snímka zo zápasu najvyššej súťaže v Indii.
debata

Za kolapsom stavby mohli byť aj nedávne silné dažde v regióne. Polícia už odštartovala vyšetrovanie a zadržala aj zodpovedné osoby.

Incident sa odohral v štáte Kerala na štadióne, ktorý má kapacitu pre 3500 divákov, no na miesta malo byť najmenej 8-tisíc priaznivcov.

Zábery na sociálnych sieťach ukázali, že preplnená tribúna sa náhle prepadla a zrútila sa na divákov, ktorí sledovali zápas pod ňou.

Podľa úradov bolo medzi zranenými aj niekoľko detí. Kolaps vyvolal paniku. Z druhej strany ihriska sa obetiam prihnalo na pomoc množstvo divákov.

Na Slovakia Ringu sa v sobotu udiala smrteľná nehoda. Čítajte viac Tragédia na šampionáte rely. Čech neprežil nehodu na Slovakia Ringu

Šéf miestnej polície Hidayathulla Mambra povedal, že dočasná drevená tribúna nevydrží nátlak príliš veľkého množstva nadšených divákov.

Podľa správ miestnych médií organizátori zápasov neregulovali počet divákov na horných miestach tribúny, ani keď boli evidentne plné.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #tragédia #India