Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia na šampionáte rely. Čech neprežil nehodu na Slovakia Ringu

Prvé preteky sezóny Majstrovstiev Slovenska v rely sa skončili smrteľnou haváriou.

20.03.2022 07:30
Na Slovakia Ringu sa v sobotu udiala smrteľná... Foto:
Na Slovakia Ringu sa v sobotu udiala smrteľná nehoda.
debata (2)

Polícia preveruje okolnosti a presné príčiny havárie pretekárskeho vozidla počas sobotňajších úvodných pretekov sezóny Majstrovstiev SR v rely v obci Orechová Potôň v okrese Dunajská Streda.

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Tím z Českej republiky tvoril 30-ročný vodič a jeho 63-ročný spolujazdec.

Charles Leclerc. Čítajte viac Kvalifikácia formuly 1: Ferrari je v siedmom nebi, Hamilton prepadol

„Pri jazde na okruhu narazili z nezistených príčin autom Peugeot 208 do betónových zvodidiel,“ uviedla polícia. Podľa nej silný náraz na mieste vážne poškodil závodné vozidlo a ťažkým zraneniam na mieste nehody podľahol spolujazdec.

„Vodiča previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice,“ napísala polícia. Prípad si na mieste prevzali policajti z Dunajskej Stredy, okolnosti udalosti budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Kuan-jü Čou. Čítajte viac Rusa sa zbavili, Číňan debutoval. Čou pri premiére v F1 prekvapil

Webový portál okruhu slovakiaring.sk následne informoval, že z dôvodu tragickej nehody sa organizátor po konzultácii s vedením Slovenskej asociácie motoristického športu a súťažiacimi rozhodol podujatie zrušiť.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tragická nehoda #Slovakia Ring #motorizmus