Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Katastrofálna politika Barcelony. Atléticu požičala hviezdu za 120 miliónov

Francúzsky futbalista Antoine Griezmann sa vracia do Atletica Madrid.

01.09.2021 08:30
Antoine Griezmann Foto: ,
Antoine Griezmann.
debata

Úradujúci španielsky majster sa dohodol s FC Barcelona na ročnom hosťovaní 30-ročného útočníka, pričom zmluva zahŕňa aj opciu na predĺženie hosťovania a opciu na trvalý prestup. Atletico zároveň prevezme hráčov plat.

Griezmann pred dvomi rokmi prestúpil z Atletica do Barcelony za 120 miliónov eur. V katalánskej metropole sa však nepresadil tak, ako sa očakávalo. V 102 zápasoch strelil 35 gólov a získal len španielsky Kráľovský pohár.

Francúzsky reprezentant a majster sveta z roku 2018 hral za „Los Colchoneros“ už v rokoch 2014–2019, v 180 dueloch nastrieľal 94 gólov.

Cristiano Ronaldo Ole Gunnar Solskjaer Čítajte viac Ronaldo venoval návrat jedinému mužovi. Juventus ukázal náhradu

Do madridského klubu prišiel v roku 2014 z Realu Sociedad San Sebastian. „Vitaj späť, Griezmann!“ privítalo Atletico navrátilca na svojej webstránke.

Dlhami zaťažená Barcelona pre nepriaznivú finančnú situáciu nemohla podpísať novú zmluvu s Argentínčanom Lionelom Messim, ktorý odišiel do Paríža St. Germain, a teraz púšťa ďalšiu hviezdu.

Griezmanna nahradí v kádri 31-ročný holandský útočník Luuk de Jong, ktorý prišiel na Camp Nou na ročné hosťovanie z FC Sevilla.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #atlético madrid #Antoine Griezmann #Luuk de Jong