Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Katastrofálna politika Barcelony. Atléticu požičala hviezdu za 120 miliónov

Francúzsky futbalista Antoine Griezmann sa vracia do Atletica Madrid.

01.09.2021 08:30
Antoine Griezmann Foto: ,
Antoine Griezmann.
debata

Úradujúci španielsky majster sa dohodol s FC Barcelona na ročnom hosťovaní 30-ročného útočníka, pričom zmluva zahŕňa aj opciu na predĺženie hosťovania a opciu na trvalý prestup. Atletico zároveň prevezme hráčov plat.

Griezmann pred dvomi rokmi prestúpil z Atletica do Barcelony za 120 miliónov eur. V katalánskej metropole sa však nepresadil tak, ako sa očakávalo. V 102 zápasoch strelil 35 gólov a získal len španielsky Kráľovský pohár.

Francúzsky reprezentant a majster sveta z roku 2018 hral za „Los Colchoneros“ už v rokoch 2014–2019, v 180 dueloch nastrieľal 94 gólov.

Cristiano Ronaldo Ole Gunnar Solskjaer Čítajte viac Ronaldo venoval návrat jedinému mužovi. Juventus ukázal náhradu

Do madridského klubu prišiel v roku 2014 z Realu Sociedad San Sebastian. „Vitaj späť, Griezmann!“ privítalo Atletico navrátilca na svojej webstránke.

Dlhami zaťažená Barcelona pre nepriaznivú finančnú situáciu nemohla podpísať novú zmluvu s Argentínčanom Lionelom Messim, ktorý odišiel do Paríža St. Germain, a teraz púšťa ďalšiu hviezdu.

Griezmanna nahradí v kádri 31-ročný holandský útočník Luuk de Jong, ktorý prišiel na Camp Nou na ročné hosťovanie z FC Sevilla.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #atlético madrid #Antoine Griezmann #Luuk de Jong