Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak by Messiho nezastupoval otec, vraj by už bol preč z Barcelony

Bývalý argentínsky futbalový útočník Hernán Crespo je presvedčený, že Lionel Messi sa mohol vyhnúť treniciam so španielskym zamestnávateľom FC Barcelona, ak by ho nezastupoval vlastný otec.

13.09.2020 18:40
Lionel Messi, Barcelona Foto: ,
Bilbord s futbalistami FC Barcelona vrátane kapitána Lionela Messiho pred štadiónom Nou Camp.
debata

Najlepší hráč histórie „blaugranas“ pred niekoľkými dňami prejavil túžbu okamžite odísť z Camp Nou. Po rokovaniach medzi prezidentom Josepom Maríom Bartomeuom a otcom hráča Jorgem Messim však napokon dodrží súčasný kontrakt do konca aktuálnej sezóny 2020/2021.

„Aj tu platí, pri všetkej úcte k Jorgemu Messimu, že za určitých okolností potrebujete mať pri sebe profesionála. Agent pri rokovaniach nebude brať do úvahy rodinné problémy a ďalšie záležitosti. Takéto situácie si vyžadujú profesionála,“ povedal Crespo pre televíznu stanicu TyC Sports.

Futbalisti s najlepšími priamymi kopmi Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Alessandro del Piero.

Messi v nedávnom rozhovore pre web goal.com priznal, že túžil nájsť šťastie a nové kariérne výzvy mimo Katalánska, no keďže s klubom, ktorý mu dal všetko, sa nechce „ťahať po súdoch“, rozhodol sa zotrvať v Barcelone.

„Na tom, že som chcel odísť, nebolo nič zlé. Potreboval som to, potreboval to klub a bolo by to dobré pre všetkých. Prezident vždy hovoril, že na konci sezóny sa môžem rozhodnúť, či chcem ísť alebo ostať, no napokon vôbec nedodržal slovo,“ povedal 6-násobný najlepší svetový futbalista.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi