Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa. Ďuriš nemá členok zlomený

Úplný rozsah zranenia slovenského futbalového reprezentanta v službách Viktorie Plzeň Michala Ďuriša odhalí pondelkové večerné vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

04.04.2016 12:21 , aktualizované: 14:24
Michal Ďuriš Foto: ,
Michal Ďuriš.
debata

Dobrou správou však je, že členok jeho ľavej nohy nie je zlomený. Ďuriš nedohral sobotňajšie domáce stretnutie 23. kola najvyššej českej súťaže proti Vysočine Jihlava (2:0). Dvadsaťsedemročný útočník sa zranil v 64. minúte počas jedného zo súbojov a ihneď ho transportovali do nemocnice. „Röntgen už mám za sebou, zlomené to nie je. Dnes večer ešte pôjdem na magnetickú rezonanciu a uvidím, ako sú na tom väzy v členku,“ povedal Ďuriš v pondelok pre Plus Jeden Deň a doplnil: „Bol to obyčajný súboj, ale zle som doskočil na nohu. Videl som video na internete, druhýkrát som to radšej nepozeral. Blíži sa koniec sezóny, v klube hráme o titul, onedlho na nás čaká s národným tímom európsky šampionát a stalo sa toto. Som z toho nervózny, ako to dopadne.“

Ďurišova zdravotná indispozícia nepotešila pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna – 10. júla) trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka a ani kormidelníka „viktoriánov“ Karla Krejčího. Bývalý útočník Banskej Bystrice a Mladej Boleslavi s pätnástimi presnými zásahmi kraľuje poradiu strelcov Synot ligy, Plzeň je sedem kôl pred koncom lídrom súťaže. Jediným konkurentom v boji o titul je pre úradujúceho českého šampióna Sparta Praha, ktorá má o deväť bodov menej a jeden zápas k dobru.

debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Michal Ďuriš