Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldove tvrdé slová nezostali bez odozvy. Pred spoluhráčmi sa kajal

Myslíte si, že na svete je hráč, ktorý môže všetko? Možno. Ale určite ním nie je Cristiano Ronaldo. Ten sa totiž rozhodol, že zmierni napätie v šatni Realu Madrid. Vyvolal ho sám, keď po uplynulom zápase proti Atléticu Madrid kritizoval svojich spoluhráčov.

02.03.2016 11:00
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (3)

„Ak by hral každý ako ja, boli by sme prvý,“ povedal vtedy v návale hnevu. Tridsaťročný Portugalčan je naozajstnou futbalovou superstar, avšak nie takou, aby si mohol dovoliť podobné vyjadrenia. Jedného po druhom

Jedného po druhom si zavolal na kus reči. A kajal sa. „Hovoril s každým. Aj so mnou,“ priznal v utorok tréner Realu Madrid Zinedine Zidane. „Odteraz to je minulosť. Celú záležitosť sme totiž uzavreli,“ poznamenal francúzsky kouč.

Prehra s mestským rivalom vyvolala niekoľko otáznikov. Jedným z nich je fyzická kondícia mužstva. „Prehra proti Atléticu nebola otázkou kondície. Viem, že podľa štatistík bol súper pohiblivejśím tímom, ale stále sú to len čísla. Podľa mňa problém s fyzičou nemáme,“ povedal rázne Zidane.

„Problém je inde. Prehrali sme veľa zápasov, v ktorých sme mali vyhrať. A to je kameňom úrazu. Musíme zmeniť prístup. Urobíme všetko preto, aby sa to viac nezopakovalo,“ do­dal.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid