Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neskóroval vyše 37 hodín. Za ten čas sa narodilo 75 miliónov detí

Od posledného gólu futbalistu Edena Hazarda uplynulo už toľko času, že na svet odvtedy prišlo viac než 75 miliónov novorodencov.

15.12.2015 10:30
Eden Hazard Foto: ,
Eden Hazard.
debata

A ďalší neustále pribúdajú. Strelecké suchoty najlepšieho hráča uplynulej sezóny Premier League sa natiahli na 27 zápasov vo všetkých súťažiach, v súčte trvajú od 3. mája vyše 37 futbalových hodín. Od posledného presného zásahu ináč šikovného Belgičana ich napríklad barcelonský Neymar či Thomas Müller z Bayernu nasúkali každý viac než dvadsať. Upozornil na to server FourFourTwo.com.

„Keď sa dostávate na úroveň Messiho, Ronalda či Neymara, je nevyhnutné pravidelne skórovať. Chelsea potrebuje Edena Hazarda v najlepšej forme, aby pravidelne dával góly,“ odkázal na Belgičanovu adresu bývalý záložník FC Chelsea Frank Lampard.

Aj mlčanie 24-ročného Hazarda má na svedomí priam apokalyptickú sezónu anglického šampióna. Chelsea je na 16. priečke tabuľky so štyrmi víťazstvami zo šestnástich zápasov a s obhajobou titulu sa môže rozlúčiť. Belgický brankár Thibaut Courtois je však presvedčený, že to jeho krajanovi čoskoro začne sypať. „V súčasnosti mu to nejde, ale myslím si, že sa z toho dostane. Možno dá jeden gól a roztrhne sa s nimi vrece. Eden je pre Chelsea veľmi dôležitý. Jeho individuálne majstrovstvo je pre súpera vždy hrozbou,“ vyjadril sa minulý týždeň Courtois.

Ktohovie, či však Hazard v drese „The Blues“ ešte vôbec skóruje. V minulom ročníku sa mu to podarilo 19-krát. Zálusk naňho si už dlhšie robí Real Madrid a nikde nie je napísané, že vzhľadom na čoraz hlbší útlm nezmení dres už v zimnom prestupovom období. Britské médiá však špekulujú až o lete 2016 a prestupovej čiastke 85 miliónov libier alebo nižšej spojenej s hráčskou kompenzáciou v osobe Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza. Záujem prejavil aj Paríž St. Germain.

debata chyba
Viac na túto tému: #Eden Hazard