Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Ďuriša je veľký záujem. Jeho prestup je otázkou ceny a náhrady

O slovenského futbalistu a hráča Viktorie Plzeň Michala Ďuriša je v zahraničí veľký záujem. Úradujúcemu českému majstrovi pomohol 27-ročný ofenzívny univerzál (nar. 1. júna 1988) k postaveniu lídra Synot ligy jedenástimi gólmi v štrnástich vystúpeniach.

02.12.2015 15:25
Michal Ďuriš, Christopher Dibon Foto: ,
Slovenský útočník Plzne Michal Ďuriš (vľavo) v súboji s Christopherom Dibonom z Rapidu Viedeň.
debata

Jeho agent Zdeněk Nehoda si však myslí, že napriek interesu viacerých dohrá 22-násobný reprezentant SR a rodák z Uherského Hradišťa aktuálnu sezónu 2015/2016 v Plzni.

„Prestup Michala Ďuriša je otázkou ceny, ktorá je veľká, a náhrady za neho. Bosniak Aidin Mahmutovič sa vo ‚Viktorke‘ nechytil, Jan Holenda je žolík. V Ďurišovom prípade riešime Holandsko, Švajčiarsko, syn David odcestoval teraz do Anglicka. Situácia ohľadom Michala oťukával aj Rapid Viedeň. Myslím si, že v zime Ďuriš z Plzne neodíde,“ vyjadril sa v rozhovore pre český denník Sport Zdeněk Nehoda na margo svojho klienta.

Bývalému hráčovi Dukly Banská Bystrica, ktorý je od roku 2010 v Plzni a z Viktorie uplynulý súťažný ročník hosťoval v Mladej Boleslavi, podľa Nehodu jednoznačne prospelo posunutie na špicu ofenzívy.

„Michal je útočník, za pôsobenia Pavla Vrbu vo ‚Viktorke‘ hral tri roky všetko možné, len nie na hrote. Jediný Tomáš Paclík (majiteľ Plzne, pozn.) o tom bol presvedčený rovnako ako ja. Ďuriš teraz dostal šancu ako vysunutý útočník, hrá výborne a dáva góly. Klub v lete prišiel s novou dobrou zmluvou, dal mu dôveru,“ dodal bývalý vynikajúci československý reprezentant Zdeněk Nehoda.

debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Michal Ďuriš
Načítavajú sa športové výsledky...