Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sparta vyhrala, Plzeň sa naďalej trápi. Ďuriš po príchode na ihrisko skóroval

Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš v službách Plzne sa strelecky presadil v dueli 3. kola českej Synot ligy 2015/2016.

09.08.2015 21:26
debata

Dvadsaťsedemročný útočník sa dostal na trávnik nedeľňajšieho stretnutia medzi Viktoriou a 1. FC Slovácko v 73. min, keď nahradil strelca úvodného gólu súboja Tomáša Hořavu.

Ďurišovi stačili dve minúty na ihrisku, aby zužitkoval na gól center do pokutového územia – Plzeň vďaka tomu uhrala remízu 2:2, ktorá sa však vyše desaťtisícovej diváckej návšteve na štadióne málila. V bránke domácich stál Matúš Kozáčik, za hostí nastúpili Juraj Chvátal a Tomáš Košút.

V druhom nedeľňajšom zápase Sparta Praha zdolala Zlín 3:0, keď za domácich dvakrát – v obidvoch prípadoch z pokutového kopu – skóroval Bořek Dočkal. Pre Zlín, za ktorý odohral celé stretnutie Slovák Róbert Matejov, to bola prvá strata bodov v tejto sezóne.

Súhrn výsledkov nedeľňajších stretnutí 3. kola najvyššej českej futbalovej súťaže Synot ligy:

Viktoria Plzeň – 1. FC Slovácko 2:2 (1:1)

Góly: 21. Hořava, 75. M. ĎURIŠ – 45.+ L. Došek, 73. Daníček, ČK: 53. Hofmann (Slovácko)
Matúš Kozáčik odchytal celé stretnutie, Michal Ďuriš nastúpil v 73. min a v 75. min skóroval, Patrik Hrošovský (všetci Plzeň) sedel na lavičke náhradníkov – Juraj Chvátal a Tomáš Košút absolvovali celý duel, Patrik Šimko a Juraj Semanko (všetci Slovácko) nefigurujú v zápise o stretnutí.

Sparta Praha – FC Fastav Zlín 3:0 (1:0)

Góly: 6. a 45. Dočkal (oba z pok. kopu), 75. Lafata
Michal Breznaník (Sparta) nefiguruje v zápise o stretnutí, Róbert Matejov (Zlín) odohral celé stretnutie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Viktoria Plzeň #Michal Ďuriš
Načítavajú sa športové výsledky...