Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlasko sa lúči s Trnavou. Jeho prestup sa zrodil nevídane rýchlo

Slovenský futbalový stredopoliar Ján Vlasko po troch rokoch opustil fortunaligový FC Spartak Trnava a podpísal kontrakt na tri sezóny s poľským klubom Zaglebie Lubin.

10.07.2015 14:46
Ján Vlasko Foto: ,
Ján Vlasko.
debata

Prestup do tímu staronového účastníka tamojšej najvyššej súťaže sa zrodil nevídane rýchlo. Vlasko ešte vo štvrtok večer v trnavskom drese nastúpil na domáce odvetné stretnutie prvého predkola Európskej ligy 2015/2016 proti FK Olimpic Sarajevo (0:0). Dohoda uzrela svetlo sveta hneď po zápase, v piatok predpoludním už 25-ročný (nar. 11. januára 1990) kreatívny záložník podstúpil lekárske vyšetrenia a následne spečatil novú zmluvu.

„Je to pravda. Chcel som sa posunúť ďalej a myslím si, že som urobil dobrý krok. Stretol som sa už aj s tímom. Keďže som však vo štvrtok absolvoval duel EL, netrénoval som, mal som len regeneráciu. Pocity sú zatiaľ výborné, teším sa na nové pôsobisko. Moje poďakovanie patrí majiteľovi FC Spartak pánovi Poórovi za to, že ma uvoľnil. V zime som mal ponuky, ale dohodli sme sa na pokračovaní našej spolupráce s tým, že keď sa budem chcieť dostať dopredu, pustí ma. Vážim si, že to dodržal,“ uviedol v tlačovej správe trnavského klubu bojnický rodák Vlasko.

Bývalý ofenzívny záložník Slovana Liberec sa stihol rozlúčiť so svojimi teraz už bývalými spoluhráčmi. „Som šťastný, že moja rozlúčka s ‚andelmi‘ bola postupová. Poviem, že keď som to vo štvrtok po súboji chalanom oznámil, aj som si poplakal. Odchod nebol jednoduchý, klub i mesto mi veľmi prirástli k srdcu. Kúpil som si tu aj byt, takže v podstate som naďalej Trnavčanom. V budúcnosti samozrejme plánujem v Trnave bývať. Ak sa raz ešte vrátim na Slovensko ako aktívny futbalista, jedine do FC Spartak,“ dodal Ján Vlasko.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Zaglebie Lubin #Ján Vlasko