Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lačný: Nie som agresívny. Nerobte zo mňa Gattusa

Slovenský futbalový útočník Miloš Lačný zaujal v sobotňajšom stretnutí 26. kola najvyššej poľskej súťaže Ekstraklasy Slask Vroclav - Podbeskidzie Bielsko-Biala (0:0) okrem iného skorým vylúčením po príchode na trávnik.

05.04.2015 20:47
Miloš Lačný Foto:
Miloš Lačný (ešte v drese bratislavského Slovana).
debata

Dvadsaťsedemročný rodák z Levoče, ktorý v zime posilnil vroclavské mužstvo, v 76. min vystriedal krajana Róberta Picha a už o jedenásť minút sa z ihriska porúčal po druhej žltej karte, videl ju za nedovolený ostrý sklz. Minútu pred vylúčením mohol Lačný rozhodnúť stretnutie, ale trafil len do žrde bránky iného Slováka Richarda Zajaca.

„Mám takú povahu. Chcel som v zápase niečo zmeniť. Vždy túžim víťaziť. Dnes som cítil, že na to máme šancu. Iná vec sú moje dve žlté karty, mohli aj nemuseli byť udelené,“ cituje portál sport.pl pozápasové slová Lačného, podľa ktorého boli situácie, o ktoré sa na trávniku pričinil, úplne bežné. Poprel, že je agresívny hráč. „Nie je to nič prekvapujúce. Boli tam emócie ako v každom normálnom stretnutí. Mohol som streliť gól a mali by sme tri body. Nie som agresívny typ. Nerobte zo mňa brutálneho hráča ako bol trebárs Gattuso. Za celú kariéru som dostal možno dve alebo tri červené karty. Dá sa povedať, že som nebezpečný ako môj pes, ktorý nebezpečne iba vyzerá,“ dodal niekdajší hráč Ružomberka či donedávna Kajratu Almaty.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miloš Lačný