Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Barcelona nepochybuje o Messiho budúcnosti. Capello: Je lepší ako Ronaldo

Lionel Messi chce zostať v FC Barcelona a špekulácie o jeho futbalovej budúcnosti sú bezpredmetné, tlmočil želanie hráča prezident klubu Josep Bertomeu.

15.01.2015 20:20
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata

Argentínčan rozprúdil debatu vyhlásením na pondelňajšom galavečere s odovzdávaním Zlatej lopty FIFA pre najlepšieho futbalistu uplynulého roka, kde okrem iného prehodil: „Neviem, kde budem nasledujúci rok.“ Svoj výrok už stihol uviesť na správnu mieru, Bertomeu k tomu pre katalánsky rozhlas dodal: „Povedal mi, že chce v Barcelone ukončiť kariéru, jeho ochota a oddanosť voči klubu sú na najvyššej možnej úrovni. O jeho budúcnosti netreba debatovať.“

Capello: Messi je lepší než Ronaldo

Cristiano Ronaldo síce Messiho prevýšil v ankete Zlatá lopta, tréner ruskej reprezentácie Fabio Capello však považuje za lepšieho futbalistu Argentínčana. „Messi je lepším hráčom, aj keď momentálne nezažíva v Barcelone najideálnejšie obdobie. Sledoval som ho proti Atléticu Madrid, nezačal dobre, no spamätal sa a napokon predviedol skvelý výkon. Nemôžete predať hráča s takýmito kvalitami,“ povedal podľa serveru eurosport.yahoo.com 68-ročný taliansky kouč.

Fabio Capello sa vyjadril aj k spomenutému oceneniu. „Po majstrovstvách sveta by mala Zlatá lopta pripadnúť ich víťazovi. Tým bol Neuer,“ argumentoval Capello.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi