Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Balotelli začne strieľať góly, verí Škrtel

Na stupňujúcu sa kritiku na výkony talianskeho futbalového útočníka Maria Balotelliho reagovali jeho spoluhráči v FC Liverpool tým, že ho podržali.

28.10.2014 13:02
Mario Balotelli Foto: ,
Mario Balotelli.
debata
Mario Balotelli. Foto: SITA/AP, Jon Super
Mario Balotelli Mario Balotelli.

Za všetkých to verejne vyjadril slovenský stopér Martin Škrtel. „Je nám ho ľúto, tvrdo pracuje v príprave a v zápasoch ukazuje aj dobré momenty,“ cituje Škrtela server Sports Mole.

Balotelliho výkony sa dostali pod paľbu kritiky médií, ale aj bývalých hráčov FC Liverpool najmä po dvoch domácich klubových vystúpeniach v uplynulom týždni. Najprv „The Reds“ prehrali v súboji Ligy majstrov s obhajcom trofeje Realom Madrid hladko 0:3 a počas víkendu potom remizovali v Premier League s priemerným Hullom 0:0. Proti Realu Balotelli odohral prvý polčas bez streleckého pokusu a v súboji s Hullom raz vystrelil na bránku súpera a inkasoval aj žltú kartu. Balotelli od svojho augustového príchodu na Anfield Road z milánskeho San Sira za 16 miliónov libier skóroval jediný raz, 16. septembra v súboji Ligy majstrov proti Ludogorcu Razgrad. Momentálne naťahuje sériu ôsmich zápasov bez presného zásahu. Pre 24-ročného rodáka zo sicílskeho Palerma je to smutný osobný rekord v počte zápasov bez streleného gólu.

„Všetci v tíme veríme, že góly začne strieľať. Má našu plnú dôveru a podporu,“ dodal Škrtel pre Sky Sports News.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli #Martin Škrtel #FC Liverpool