Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Barcelony: Nemýľte si smútok s hádzaním uteráku

Len tri dni po vyradení z Ligy majstrov zavŕšili futbalisti Barcelony čierny týždeň sobotňajšou prehrou 0:1 s Granadou.

13.04.2014 12:15
Gerardo Martino Foto: ,
Gerardo Martino.
debata

Boj o titul v španielskej lige však nevzdávajú, hoci si ho výrazne skomplikovali. Na tretej priečke strácajú jeden bod na dvojicu Real Madrid, Atletico Madri, ktoré má navyše k dobru nedeľňajší zápas na pôde Getafe.

„Teraz to už nemáme vo vlastných rukách, ale bol by som nerád, aby si niekto plietol smútok z prehry s hádzaním uteráka, " citoval denník Marca trénera katalánskeho tímu Gerarda Martina.“ To urobíme až vo chvíli, keď bude matematicky nemožné titul získať," dodal.

Barcelona mala celý zápas s Granadou prevahu, jediný gól však strelili domáci vďaka zásahu Yacineho Brahimiho. „Hráči do toho dali všetko, nemám im čo vytknúť. Za normálnych okolností by sme vyhrali o štyri, päť gólov. Zápasy ako tento však občas bývajú. Môžete vyhrať, aj keď si to nezaslúžite, pretože rozhoduje len efektívnosť,“ vyhlásil Martino.

Barcelona si pripísala druhú prehru za sebou, keď nadviazala na stredajšiu porážku v odvete štvrťfinále Ligy majstrov s Atleticom. "Hráči veľmi dobre vedia, že po týchto dvoch prehrách im cez prsty prekĺzla veľká šanca, " uviedol Martino, ktorého tím už v stredu čaká finále Španielskeho pohára s Realom.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Gerard Martino