Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jakub Sylvestr v lete možno opustí Aue, má prvoligové ambície

O člena širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Jakuba Sylvestra má záujem viacero účastníkov najvyššej nemeckej súťaže. Dvadsaťpäťročný útočník druholigového tímu Erzgebirge Aue dal v tejto sezóne dvanásť gólov a na ďalších osem prihral.

28.03.2014 16:45
kubo Foto:
Jakub Sylvestr
debata

Celkovo sa teda podieľal na vyše polovici zásahov hráčov Aue. Je teda logické, že banskobystrického rodáka sa v lete s najväčšou pravdepodobnosťou pokúsi získať niektorý z prvoligistov. „Raz by som si chcel zahrať v Nemecku najvyššiu súťaž. Cítim sa v krajine výborne a túžim v nej zostať aj naďalej,“ cituje portál BILD.de slová slovenského útočníka. „Uvedomujeme si, že Jakub má vyššie ambície. Jeden z našich cieľov je rozvoj hráčov. Určite by sme si jeho predajom aj finančne prilepšili. Ak príde zaujímavá ponuka, zrejme nebudem hráčovi brániť v odchode,“ sprostredkoval spomenutý zdroj slová trénera Erzgebirge Aue Falka Götza.

Bývalý hráč Dinama Záhreb, Petržalky a Slovana Bratislava Jakub Sylvestr má platnú zmluvu s Aue do roku 2016. Záujemca o jeho služby musí zaplatiť za transfer 1,5 milióna eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jakub Sylvestr #Bundesliga #Erzgebirge Aue