Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prezident Barcelony: Messi zostane a bude zarábať najviac na svete

Prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Josep Maria Bartomeu vyhlásil, že najväčší klenot Kataláncov Lionel Messi na konci sezóny predĺži na Camp Nou kontrakt a bude najlepšie plateným hráčom planéty. Rodákovi z Rosaria vyprší platnosť súčasnej zmluvy 30. júna 2018.

05.03.2014 15:57
lionel messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata

V tíme úradujúceho národného šampióna sa snažia docieliť, aby 26-ročný fenomenálny Argentínčan v Barcelone ukončil svoju profesionálnu kariéru. „Chceme, aby zarábal najviac na svete. Všetko vyriešime počas leta. Nikdy ho nepredáme. Je náš a dúfam, že v drese Barcelony odohrá aj svoj posledný zápas v kariére,“ citoval Bartomeua denník AS.

Šéf Kataláncov sa vyjadril aj k odchodu dlhoročného kapitána Barcelony Carlesa Puyola po ročníku 2013/2014. „Neviem, čo bude robiť v blízkej budúcnosti, ale som presvedčený, že sa vráti, pretože má klubu čo dať. Svojím bojovným duchom ide príkladom pre nás všetkých. To, čo dosiahol s Barcou, je neskutočné,“ dodal Bartomeu.

Puyol odohral v Primera División vo farbách „blaugranas“ takmer 400 stretnutí, v A-tíme debutoval 2. októbra 1999. Informáciu priniesol portál goal.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi #Josep Maria Bartomeu