Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chelsea nepomohla ani bránková technológia, s Ligovým pohárom sa lúči

Futbalisti Chelsea prehrali vo štvrťfinále Ligového pohára (Capitol One Cup) na ihrisku Sunderlandu 1:2 po predĺžení. O výhre posledného tímu anglickej ligy rozhodol vo 118. minúte Ki Song - jung.

18.12.2013 09:00
Sunderland, fanúšik Foto: ,
Fanúšik Sunderlandu sa dostal na ihrisko a napodobnil gólovú oslavu svojich miláčikov.
debata

Chelsea poslal do vedenia vlastenec Leeho Cattermolea. Stredopoliar Sunderlandu si zrazil loptu do bránky v 46. minúte a rozhodca Anthony Taylor ako prvý v súťaži využil na uznanie gólu signalizáciu z technológie strážiacej bránkovú čiaru.

Zostrih zápasu Sunderland - Chelsea

Londýnsky tím mal síce potom aj naďalej prevahu, ale nedokázal premeniť šance a Sunderland to využil na otočenie skóre. Veľkú zásluhu na tom mal bývalý hráč Chelsea Fabio Borini, ktorý najprv dve minúty pred koncom riadneho hracieho času vyrovnal a v závere predĺženia potom prihral kórejskému stredopoliarovi na víťazný gól.

„Hráme skvelý futbal, ale nedokážeme súpera doraziť a nepremieňaním šancí ho držíme pri živote. Ešte sme neprehrali zápas preto, že by sme hrali zle alebo že by bol súper lepší,“ povedal po vyradení tréner tretieho mužstva Premier League José Mourinho.

„Dať gól tesne pred koncom riadneho hracieho času a potom ešte tesne pred koncom predĺženia je výnimočné,“ uviedol kouč Sunderlandu Gus Poyet. „Z postupu mám radosť hlavne kvôli fanúšikom, pretože zatiaľ to pre nich bola veľmi ťažká sezóna. Ale semifinále pohára by im mohlo trochu zdvihnúť náladu,“ dodal.

Bez problémov naopak postúpil Manchester City, ktorý vďaka dvom gólom Edina Džeka a jednému zásahu Aleksandra Kolarova vyhral 3:1 na ihrisku druholigového Leicesteru City. Zostávajúce duel štvrťfinále Stoke – Manchester United a Tottenham – West Ham sú na programe v stredu večer.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sunderland #Capitol One Cup #Chelsea FC