Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bale si odkrúti premiéru v Reale. V šlágri proti Villarrealu

Najdrahší futbalista sveta Gareth Bale si odkrúti premiéru v drese Realu Madrid v sobotu v zápase španielskej ligy proti Villarrealu.

13.09.2013 15:20
Gareth Bale Foto: ,
Gareth Bale po prestupe do Realu.
debata

Podľa kouča Carla Ancelottiho zrejme nenastúpi v základnej zostave, ale ako striedajúci hráč. Bale prestúpil z Tottenhamu do Realu 1. septembra za rekordnú sumu 100 miliónov eur. Práve kvôli rokovaniam nemal ideálnu prípravu na novú sezónu, od stredy už s Realom naplno trénuje.

„Jeho fyzická kondícia nie je zlá. V sobotu odcestuje s tímom a bude hrať. Neviem, či začne, ale určite do zápasu zasiahne,“ povedal novinárom Ancelotti, ktorému sa viacero reprezentantov vrátilo po kvalifikačných zápasoch o MS so zdravotnými problémami.

Bale v utorok odohral za Wales proti Srbsku poslednú polhodinu, čo bol jeho prvý súťažný duel od júla. „Žiadne zranenia nemá, teší sa a je veľa motivovaný,“ dodal kouč. Na ktorý post ho konkrétne pošle, neprezradil. Len to, že bude hrať napravo.

Ancelotti po príchode do Realu prvé tri ligové zápasy s tímom vyhral, Villarreal je v tabuľke pred ním na treťom mieste s lepším skóre. Zápas uzavrie sobotňajší program španielskej ligy od 22:00.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Gareth Bale