Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlé správy pre futbalovú reprezentáciu. Pred Nórskom vypadli z kádra ďalší traja hráči

Slovenská futbalová reprezentácia sa v utorkovom prípravnom zápase v Nórsku predstaví bez trojice Martin Dúbravka, Peter Pekarík, Tomáš Suslov.

24.03.2024 12:36
01. Martin Dúbravka Foto: ,
Slovensko nastúpi v najbližšom zápase bez brankárskej jednotky Martina Dúbravku.
debata (7)

Brankár Newcastlu United dostal od trénera Francesca Calzonu osobné voľno, v kádri ho nahradil Dominik Takáč zo Spartak Trnava. Pekarík so Suslovom vypadli pre zranenia. Informoval o tom oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Pekarík aj Suslov museli počas sobotňajšieho prípravného zápasu s Rakúskom (0:2) opustiť ihrisko predčasne. Na druhý deň dopoludnia absolvoval pravý obranca Herthy Berlín a krídelník Hellasu Verona vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Po nej je jasné, že v zápase v Osle nebudú k dispozícii a vrátili sa do svojich klubov.

Martin Dúbravka Čítajte viac Dúbravka si rýchlejšie inkasovaný gól nepamätá. Rakúsky tréner však vystrúhal Slovákom pochvalu

„Magnetická rezonancia ukázala, že Peťo Pekarík má poškodený pravý stehenný sval. Liečba sa odhaduje na 3 až 6 týždňov a tak nemalo význam, aby s nami letel do Nórska. Tomáš Suslov tiež nebude môcť hrať a rovnako do Osla nepocestuje. Aj on absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Má čiastočne natrhnuté väzy v pravom členku, liečba sa odhaduje na 3 až 4 týždne,“ povzdychol si lekár národného tímu Zsolt Fegyveres. Calzona sa rozhodol na ich miesto nepovolať nikoho.

V marcovom asociačnom termíne talianskemu koučovi chýba plejáda hráčov. Počítať nemôže s kapitánom Milanom Škriniarom, Róbertom Polievkom, Denisom Vavrom, Ivanom Schranzom, Ľubomírom Šatkom, Matúšom Berom a Erikom Jirkom. Brankár Takáč sa objavil na tréningu v Senci už v nedeľu po zápase s Rakúskom.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #Francesco Calzona