Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stávkové kancelárie zverejnili kurzy na ME. Slovensku na šampionáte neveria

V sobotu sa slovenskí futbalisti dozvedeli mená súperov na budúcoročných majstrovstvách Európy vo futbale a stávkové kancelárie doma aj v zahraničí zverejnili kurzy na šampionát v Nemecku.

05.12.2023 19:30
žreb Euro 2024 Hamburg Foto: ,
Slovensko sa po žrebe dostalo do skupiny E s Belgickom, Rumunskom a víťazom B vetvy marcovej baráže.
debata (6)

Slovenská delegácia a fanúšikovia sa na žrebe v Hamburgu dozvedeli, že na EURO 2024 v Nemecku sa v skupine stretnú s výbermi Belgicka, Rumunska a víťazom marcovej baráže (tím z kvarteta Ukrajina, Izrael, Island, Bosna a Hercegovina).

Slovensko odštartuje svoju púť na turnaji 17. júna 2024 proti Belgicku. Ani doteraz nepoznané meno štvrtého účastníka našej skupine E nezabránilo stávkovým kanceláriám zverejniť kurzy na zápasy aj umiestnenia na podujatí.

Martin Dúbravka Čítajte viac Príde do Newcastlu nočná mora Dúbravku? Náš brankár mohol konečne chytať, Briti to vidia inak

Z pohľadu celkového umiestnenia je podľa Tipsportu tím trénera Francesca Calzonu tretím od konca s kurzom 240, čiže sa desať stavených eur by ste v prípade titulu Slovákov zarobili 2400. Vyššie kurzy v porovnaní s národným tímom mali len mužstvá Slovinka (kurz 250) a Albánska (500).

Najväčším favoritom je podľa kurzov finalista posledného európskeho šampionátu z Anglicka s kurzom 4,6. Za ním nasleduje Francúzsko (4,7) a domáce Nemecko (7,5).

O nič lepšiu pozíciu nemá Slovensko ani v súvislosti s postupom zo skupiny do osemfinále majstrovstiev Európy. Jasným favoritom na víťazstvo v skupine je Belgicko (kurz 1,3), za ním nasleduje Rumunsko (9,0) a až za ním nasleduje Slovensko (10,0).

Nárast trhovej hodnoty slovenských futbalistov Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Niektorí prispeli viac, iní menej. Postup...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #ME 2024 #EURO 2024