Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Úvodný tréning v Senci bez Škrtela. Má dýchacie problémy

Utorkový večerný tréning slovenskej futbalovej reprezentácie v Senci pred blížiacim sa kvalifikačným duelom v Skopje proti domácemu Macedónsku (hrá sa v sobotu 15. 11. o 20.45) a prípravným súbojom s Fínskom (v utorok 18. 11. o 17.00 v Žiline) neabsolvoval Martin Škrtel.

11.11.2014 20:35
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Dôvodom je zdravotná indispozícia 29-ročného kapitána národného tímu a obrancu anglického klubu FC Liverpool. „Martin má dýchacie problémy, je v opatere našich lekárov. Nemalo by to však byť nič vážne,“ uviedol manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný.

Z nominovanej „dvadsaťtrojky“ hráčov na spomenuté dva duely avizovane netrénoval naplno so spoluhráčmi Róbert Mak. Krídelník gréckeho klubu PAOK Solún pre svalové zranenie vynechal ostatné dva zápasy, v Skopje však chce hrať. „Som pripravený, cítim sa oveľa lepšie. V Grécku som už absolvoval jeden tréning, na ktorom som už zaberal úplne naplno, vrátane šprintov,“ uviedol na popoludňajšom zraze v Senci 23-ročný bratislavský rodák Mak a doplnil: „Dnes chcem ešte trochu zregenerovať a úplne sa doliečiť, v stredu už budem s mužstvom riadne trénovať. Proti Macedónsku chcem byť pripravený nastúpiť.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Róbert Mak