Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Strach o českého reprezentanta. Pred zápasom skolaboval, sanitka ho v momente viezla do nemocnice

Druhý zápas semifinále play-off českej futsalovej ligy medzi Helasom Brnom a Chrudimom bol v piatok odložený kvôli zdravotnej indispozícii kapitána hostí Matěja Slováčka.

28.04.2024 09:00
Matěj Slováček Foto:
Matěj Slováček. (vľavo)
debata (13)

Tridsaťtriročný český reprezentant skolaboval pri rozcvičke a záchranka ho previezla do nemocnice.

Chrudimský klub o tom informoval na svojom webe. Neskôr upresnil, že Slováček je v poriadku a najneskôr v nedeľu by mal opustiť nemocnicu.

Dôvodom kolapsu vraj bolo totálne vyčerpanie a dehydratácia.

"Hraciu plochu opúšťal pri vedomí. Matěj, stojíme pri tebe a prajeme skoré uzdravenie,“ uviedol pätnásťnásobný český majster na svojom webe.

Chrudim, ktorá sa usiluje o návrat na trón po minuloročnej finálovej porážke s Plzňou, v úvodnom semifinále doma porazila Brno 6:0.

Východočeský klub neskôr uviedol, že Slováček je po kolapse v poriadku a najneskôr v nedeľu by mal opustiť nemocnicu.

Matej Hradecký Čítajte viac U nás doma bola slovenčina povinnosť, vraví skalický Suomi so slávnym priezviskom. Babky sa z nás smejú, že hovoríme ako Maďari

Vyšetrenia vraj preukázali totálne vyčerpanie a dehydratáciu. „Matěj krátko po vyšetreniach komunikoval s tímom vracajúcim sa z Brna a dokonca aj vtipkoval,“ uviedol Slováčkov klub.

Druhý zápas semifinále medzi Helasom a Chrudimom sa v piatok nehral. Séria bude pokračovať v hale Vodova v stredu 1. mája (od 19.30 h) a potom v piatok v Heřmanovom Mestci.

Majstrovská Plzeň v druhej semifinálovej sérii zvíťazila na ihrisku pražskej Slavie 5:1. Pripísala si druhú výhru a je krok od postupu.

Vtedy a dnes. Československé hviezdy atletiky Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Atletické hviezdy z Československa. Zožali...
13 debata chyba
Viac na túto tému: #futsal #Matěj Slováček