Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol jedným z najlepších útočníkov na svete. Hviezdneho Brazílčana natočili opitého na trhu

Bývalý brazílsky futbalový reprezentant Adriano počas pôsobenia v talianskej Serii A, kde pôsobil v tímoch Interu Miláno, Parmy a Fiorentiny, patril medzi najlepších útočníkov na svete.

04.04.2024 11:00
Adriano Foto:
Adriano prežil najlepšie obdobie kariéry v drese Interu Miláno.
debata (2)

S Interom Miláno sa stal dvakrát talianskym majstrom a vybojoval aj dve víťazstvá v pohári. S Brazíliou sa zase tešil z trofeje za triumf na Copa America a Pohár konfederácií. Dnes má 42 rokov, žije vo svojej domovine a púta pozornosť najmä mimofutbalovými záležitosťami.

Väčšinou ho v zdieľaných videá vidieť vo favelách, teda mestských štvrtiach, ktoré tvoria domčeky či chatrče, postavené z plechu a tehál. Tentoraz Adriana prichytili na miestnom trhovisku s tým, že bol očividne pod vplyvom alkoholu:

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original - Ray Freire

Na krátke video ho natočil okoloidúci fanúšik, ktorý pri spozorovaní bývalého kanoniera zastavil svoje auto a pozdravil sa s ním.

Pripomeňme, že koncom roka 2022 sa Adriano po 24 dňoch od svadby rozviedol, pretože odišiel z domu, užíval si večierky a alkohol a neodpovedal svoj novej manželke. Pred týmto manželstvom bol vo vzťahu so študentkou medicíny Victoriou Moreirovou.

Francesco Calzona Čítajte viac Calzonu nezaujíma, ako dlho ste v lietadle. Mal by Makovi hneď zavolať, inak sa mu kabína Slovenska rozpadne

Nie je to po prvýkrát, čo ho odfotili v alkoholovom opojení, pričom v jednom z rozhovorov prezradil, ako holdoval pitiu alkoholu.

„Bolo to 7. augusta 2004. Vrátil som sa do Európy s Interom, zavolali mi z domu. Povedali mi, že môj otec zomrel, dostal infarkt. Nechcem o tom príliš hovoriť, ale poviem vám, že moja láska k futbalu už po tom dni nikdy nebola ako predtým,“ spomínal Adriano.

Pál Dárdai Čítajte viac Napísal si, že nemáme koncept. O čom sa mám s tebou baviť? Tréner reagoval na otázku novinára podráždene

Vysvetlil, že jeho otec bol veľkým futbalovým fanúšikom a najmä podporovateľom jeho kariéry. „Keď som hral futbal, hral som pre rodinu. Keď som dával góly, dával som ich za ňu. Keď môj otec zomrel, nič už nebolo ako predtým,“ skonštatoval.

V Taliansku, osamotený od rodiny a ďaleko za oceánom sa so smrťou otca nevedel vyrovnať. „Upadol som do veľkej depresie. Začal som piť, nechcelo sa mi trénovať. Nemalo to nič spoločné s Interom, len som chcel ísť čo najskôr domov,“ povedal Adriano s tým, že definitívne prišiel o radosť z futbalu.

Vzostupy a pády nešťastníka Michaela Ballacka Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Život a kariéra bývalého nemeckého futbalistu...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #brazílska futbalová reprezentácia #Adriano