Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hnusné, nechutné, škaredé. Majiteľ Chelsea šokoval na tribúne, video sa stalo virálne

Majiteľ anglického klubu FC Chelsea Todd Boehly sa stal terčom kritiky fanúšikov po tom, ako ho náhodou zachytila kamera počas bejzbalového zápasu pri nechutnej aktivite.

22.03.2024 13:13
Todd Boehly Foto:
Majiteľ Chelsea Todd Boehly sa stal terčom kritiky za odporné správanie.
debata (2)

Americký biznismen, investor a šéf Chelsea je tiež spolumajiteľom bejzbalového klubu Los Angeles Dodgers a počas MLB Seoul Series v Južnej Kórei bol obviňovaný z nechutného činu.

Dodgers prehrávali v ôsmej smene prvého zápasu proti San Diego Padres v Gocheok SkyDome, keď nastala nepríjemná situácia.

Petr Rada Čítajte viac Ty zúfalý cigán! Drakonický trest za rasizmus pre bývalého reprezentačného trénera Česka

Živé televízne vysielanie ESPN zacielilo detailne na Boehlyho na tribúne v blízkosti ihriska, pričom mal ležérne vyložené nohy.

Ako informoval The Sun, záber viedol k tomu, že video s miliardárom sa stalo virálnym. Boehlyho niektorí diváci obvinili z toho, že sa špáral v nose a následne to vyzeralo, že si prsty vložil do úst.

Video doteraz nazbieralo takmer 800 000 videní a komentáre sú plné fanúšikov, ktorým sa jeho správanie zdalo absolútne odporné.

„To je hnusné,“ napísal jeden šokovaný užívateľ na Twitteri, zatiaľ čo iný to po zhliadnutí označil za úplne nechutné. Tretí divák povedal, že klip bol jednoducho pekelne škaredý.

Dodgers vyhrali stredajší zápas 5:2, ale nasledujúci deň utrpeli prehru 5:11. Boehly vlastní 20 percent Dodgers, pretože je súčasťou skupiny Guggenheim Baseball Management. Na čele anglickej Chelsea stojí od mája 2022.

Priemerné platy futbalistov v európskych súťažiach Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach zistíte priemerný...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Chelsea FC #Todd Boehly