Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V tieni veľkého rivala Ronalda. Hviezdny Messi dosiahol výrazný míľnik na sociálnej sieti

Kapitán argentínskym majstrov sveta sa stal len druhým človekom v histórii, ktorý dosiahol na Instagrame 500 miliónov sledovateľov.

27.02.2024 21:35
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Foto: ,
Fanúšikovia s maskami Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.
debata

K míľniku mu dopomohol práve víťazstvo na majstrovstvách sveta v Katare 2022 a tiež vlaňajšie presťahovanie sa do USA, kde týždeň čo týždeň zvýrazňuje svoju medzinárodnú popularitu.

Messi v lete prestúpil do Interu Miami z Paríža St. Germain a okamžite sa stal najväčšou hviezdou zámorskej Major League Soccer (MLS) a jednou z najväčších športových celebrít v celých Spojených štátoch.

Ivan Kmotrík ml. Čítajte viac Vysoký trest pre Slovan: Od FIFA dostal zákaz prestupov na dlhé obdobie. Kmotrík reagoval

V jeho ceste za titulom v MLS mu v Interi budú v novej sezóne pomáhať aj bývalý spoluhráči zo slávnej éry FC Barcelona Sergio Busquets, Luis Suarez a Jordi Alba.

Vyjadrené v číslach, len za posledný mesiac získal Messi vďaka štartu novej sezóny za veľkou mlákou ďalších 2,1 milióna sledovateľov, čo mu pomohlo prekonať pol miliardovú hranicu.

Kristoffer Olsson Čítajte viac Náhla mozgová príhoda. Švédsky reprezentant stratil vedomie, je v nemocnici na ventilátore

Stal sa tak len druhým človekom s týmto míľnikom a doteraz jediný bol jeho najväčší rival z futbalových trávnikov Cristiano Ronaldo.

Portugalčan je v tomto smere neohrozeným instagramovým kráľom a najsledovanejším človekom na svete, v súčasnosti má už 662 miliónov podporovateľov. Pre zaujímavosť, treťou v poradí je s 429 miliónmi americká speváčka Selena Gomezová.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi