Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Až príliš ženská pre svet islamu a prísnych tradícií? CR7 oslavoval s Georginou, v Iráne sa nepekne pohrali s jej postavou

Poriadne to letí. Cristiano Ronaldo na začiatku februára oslávil už tridsaťdeväť rokov. Na fotke zapózoval aj s celou rodinou, no v iránskych médiách nevinná momentka prešla poriadnou úpravou.

18.02.2024 09:43
rongeog Foto:
Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez.
debata (2)

Slávny futbalista našiel šťastie po boku rodáčky z Buenos Aires Georginy Rodriguezovej, s ktorou tvorí pár už niekoľko rokov.

Portugalský reprezentant a modelka spolu vychovávajú štyri deti. Po Ronaldovom veľkom prestupe do Al-Nassru sa celá rodina presťahovala do Saudskej Arábie, kde sa tešia veľkej popularite.

Georgina však prednedávnom na vlastnej koži zažila, že pre ženy to na Blízkom východe často nie je jednoduché.

Cristiano Ronaldo Ali Albulayhi Čítajte viac Vulgárny Ronaldo po prehre zúril. Zobral dres súpera a obtrel si ho o rozkrok

Ich postavenie v spoločnosti je odlišné ako Európe či Amerike, v mnohých štátoch musia stále na verejnosti chodiť zahalené od hlavy po päty.

Keď futbalista zverejnil fotografiu zo svojej oslavy v kruhu rodiny, písalo sa o tom vo všetkých kútoch sveta. Iránskym novinám Hamshahri sa však možno zdala príliš nemravná, a tak na nej vykonali „menšie úpravy“.

„Som vďačný za to, že môžem stráviť svoje 39. narodeniny najlepším možným spôsobom: s rodinou a späť na tréningovom ihrisku. Ďakujem vám všetkým za vrelé odkazy,“ napísal futbalista k fotografii, na ktorej pózuje spolu s Georginou a deťmi.

Pri pohľade na originálnu a upravenú fotografiu je jasné, že Geroginino pozadie prešlo zásadnou zmenou, grafik ho v podstate úplne sploštil.

Pre Ronaldovu družku, ktorá si ako modelka na svojej postave veľmi zakladá, to asi nebol príjemný pohľad. "Georgina bude veľmi rozrušená.

Tvrdo pracuje na svojom tele a je veľmi hrdá na svoje krivky," povedal pre britský The Sun zdroj blízky Ronaldovej rodine.

„To iba ukazuje, ako je pohľad na ženy v niektorých častiach sveta pokrivený. Veď je to iba zadok.“

„Prejavenie takej malej úcty k ženám podobnou úpravou hovorí o mnohom,“ nechal sa počuť britsko-iránsky herec Omid Djalili.

Ronaldova Georgina žiari v konzervatívnej Arábii Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Jej manžel žiari na trávniku, skóroval aj...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #rodina #cenzúra #CR7 #Georgina Rodriguez