Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vulgárny Ronaldo po prehre zúril. Zobral dres súpera a obtrel si ho o rozkrok

Hviezdny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo dal o sebe opäť vedieť. Tentokrát však v negatívnom svetle.

09.02.2024 09:50
Cristiano Ronaldo Ali Albulayhi Foto:
Cristiano Ronaldo v stretnutí proti Al Hilalu (v súboji s Ali Albulayhim).
debata

Portugalčan nastúpil na finálový zápas turnaja Riyadh Season Cup proti Al Hilalu, jeho Al Nassr ale prehral 0:2 a Ronaldo po zápase zúril.

Po zdravotných problémoch sa 39-ročný útočník dal do poriadku a odohral vôbec prvý zápas v tomto roku. Jemu a ani jeho tímu sa však nedarilo podľa predstáv.

V priebehu stretnutia sa navyše musel vysporiadať s nepriateľskou atmosférou. A to sa mu úplne nepodarilo. Keď na neho fanúšikovia na ihrisku pokrikovali „Lionel Messi“, odpovedal podľa Marcy „Som Cristiano, nie Messi,“ a zúrivo u toho gestikuloval.

Guľa tréner futbal Čítajte viac Jeden z najúspešnejších trénerov pred štartom ligy: Citlivý je odchod Čavriča zo Slovana, Žilina pracuje systematicky

Po nevydarenom zápase jeho hnev pokračoval aj pri odchode z trávnika. Najskôr sa nahnevane obul do usporiadal, ktorý mu stál v ceste. A vrchol predviedol pred vstupom na štadión.

Web EssentiallySports napísal, že jeden z fanúšikov po Ronaldovi hodil dres vo farbách Al Hilalu. Ronaldo ho zdvihol, obtrel si ho o rozkrok a potom ho zahodil. Na takéto neúctivé správanie nie sú fanúšikovia u portugalskej hviezdy zvyknutí. Pozrite si video.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Al Nassr #Al Hilal