Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ukrutný debakel pre Messiho Inter Miami. Od Arabov dostal poltucet, unikátny gól Laporta

Aj bez zraneného Cristiana Ronalda bol priateľský súboj medzi Al Nassrom a Interom Miami s Lionelom Messim jednoznačnou záležitosťou saudskoarabského tímu, ktorý zvíťazil 6:0.

01.02.2024 21:14
Lionel Messi Foto:
Inter Miami s Lionelom Messim prehral s Al Nassrom zahanbujúcim výsledkom.
debata

Messi nastúpil do hry až v 83. minúte za už rozhodnutého stavu 6:0. Momentom ostro sledovaného zápasu sa stal neuveriteľný gól obrancu Aymerica Laporta z vlastnej polovice ihriska.

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo už dlhšie bojuje so svalovými problémami, a aj preto jeho saudskoarabský klub nedávno zrušil svoje dvojzápasové turné po Číne.

Portugalská hviezda sa odvtedy zo zranenia nezotavila, a tak bola nútená vynechať štvrtkový prípravný zápas proti Interu Miami.

Stretnutie však aj napriek Ronaldovej absencii prinieslo až šesť gólov v sieti amerického tímu. Okrem Laporta sa strelecky presadili Otavio, Marran a hetrikom sa blysol brazílsky futbalista Anderson Talisca.

Sergio Jauregui Čítajte viac Chladnokrvná vražda priamo na trávniku. Bývalého reprezentanta zastrelili počas zápasu

Ronaldo a Messi si naposledy proti sebe zahrali 19. januára minulého roka. Argentínčan sa ešte v drese Paríža Saint-Germain tešil z triumfu 5:4.

Ronaldo v tomto stretnutí absolvoval debut za Al-Nassr a do streleckej listiny sa zapísal dvoma gólmi. Messi v spomínanom zápase skóroval raz.

Lionel Messi a jeho nová luxusná vila na Floride Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi získal luxusnú nehnuteľnosť na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Inter Miami #Al Nassr