Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chladnokrvná vražda priamo na trávniku. Bývalého reprezentanta zastrelili počas zápasu

Bývalý 13-násobný reprezentant Bolívie Sergio Juaregui zomrel. Podľa mexických sa 38-ročný futbalista zúčastnil v nedeľu priateľského amatérskeho zápasu v Mexiku, kde ho chladnokrvne zabili.

01.02.2024 20:30
Sergio Jauregui Foto:
Sergio Jauregui (v zelenom drese) v súboji kvalifikácie o MS 2006 proti Ekvádoru.
debata (5)

Juaregui bol počas rokov 2005 a 2006 stabilným členom reprezentácie Bolívie, ktorá bojovala v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2006 v Nemecku.

Miestny spravodajský portál Milenio informoval, že Juaregui bol v čase útoku na kraji ihriska a občerstvoval sa. Útočník približne o jedenástej dopoludnia zastrelil futbalistu šiestimi ranami a z miesta činu ušiel na motorke.

818353739 Čítajte viac Sevilla zrejme oklamala Valenciu a Boženíkov prestup do La Ligy stroskotal

Hrozný čin sa udial v oblasti Santa Ines v meste Cuatla. Záchranná služba dorazila na miesto o pár minút, ale Juaregui bol vyhlásený za mŕtveho.

Na sociálnej sieti mu vzdal hold aj jeho bývalý klub Atletico de San Luis Rey. „Ľutujeme smrť nášho bývalého hráča a kapitána Sergia Jaureguiho, ktorý hájil farby nášho tímu v poslednom Torneo de los Soles. Jeho rodine vyjadrujeme hlbokú sústrasť,“ napísal klub.

Juaregui ukončil kariéru v roku 2012 a na jej začiatku skúšal šťastie v Európe, keď pol sezóny pôsobil v švajčiarskom Yverdone. Neskôr pôsobil výhradne v kluboch najvyššej súťaže v rodnej Bolívii.

Brazílski futbaloví šampióni vtedy a teraz Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Prečo Ronaldo trpí nadváhou? Prečo sa...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Sergio Jauregui