Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legenda Manchestru United sa obula do "idiota" Rashoforda: Mal by si priznať chybu

Bývalý dlhoročný kapitán Manchestru United Roy Keane je presvedčený, že hviezda tímu Marcus Rashford musí prevzdiať väčšiu zodpovednosť za svoje činy.

01.02.2024 19:25
Marcus Rashford Foto:
Marcus Rashford už nepredstavuje takú hrozbu pre obrany súperov, ako tomu bolo v nedávnej minulosti.
debata

Bývalý írsky reprezentant reagoval na minulotýždňový prehrešok Rashforda, ktorý sa nedostavil na tréning a následne ho tréner Erik ten Hag na pár dní vylúčil z disciplinárnych dôvodov z tímu.

Anglický reprezentant minulý piatok najskôr nahlásil, že na tréningu nebol kvôli chorobu. Neskôr sa však potvrdilo, že Rashford si večer predtým užíval nočný výlet v Belfaste. To spôsobilo, že chýbal v zápase United proti Newportu v Anglickom pohári (4:2). Vo štvrtok večer v zápase Premier League na pôde Wolverhamptonu už mal byť k dispozícii.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Náhrada za Čavriča je už na Tehelnom poli. Do Slovana prichádza reprezentačný kanonier

Keane v podcaste Stick to Football uviedol, že Rashford patrí v súčasnosti k skúsenejším hráčom v tíme a mal by si priznať svoje chyby. „Musí si vstúpiť do svedomia. Chalani ťa nepotľapkajú po pleci za to, že si vynechal tréning,“ uviedol Keane.

Bývalý tvrdý defenzívny stredopoliar dal futbalistovi radu. „Má 26 rokov, je skúsený hráč. Musí zodvihnúť ruky a povedať: Bol som idiot.“

Rashford mal výnimočnú predchádzajúcu sezónu, keď prekonal 30-gólovú hranicu a vytvoril gólový rekord v po sebe idúcich zápasoch na Old Trafforde.

818353739 Čítajte viac Sevilla zrejme oklamala Valenciu a Boženíkov prestup do La Ligy stroskotal

V aktuálnom ročníku však výrazne zaostáva a s blížiacimi sa majstrovstvami Európy nemá vôbec zaručené miesto v zostave trénera Garetha Southgatea.

„Hovoríme o ňom, že je to mladý chlapec, je pod veľkým tlakom a je miestny. Ale nezdá sa, že by si užíval futbal. Vyzerá skôr, že je pre neho fuška a tak by to nemalo byť,“ dodal Keane.

Brazílski futbaloví šampióni vtedy a teraz Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Prečo Ronaldo trpí nadváhou? Prečo sa...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Roy Keane #Marcus Rashford