Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Čakvetadze sa už do Slovana nevráti. Obľúbený Gruzínec prestúpil do Watfordu za 2,5 milióna

Na Tehelnom poli patril medzi najpopulárnejším hráčom. A nejednom zápase si fanúšikovia hovorili, že jeho kvalite sú ďaleko nad priemerom slovenskej ligy. Teraz ich bývalý hráč Slovana Giorgi Čakvetadze predvádza na britských ostrovoch.

01.02.2024 17:57
Giorgi Chakvetadze Foto:
Po pomalšom rozbehu sa už Giorgi Čakvetadze udomácnil v drese anglického Watfordu.
debata

Ešte pred pár týždňami existovala minimálna šanca, že sa Čakvetadzemu vo Watforde nepodarí uspieť a v lete by o jeho návrat mohol Slovan zabojovať. Teraz je do definitívne pasé.

Ako informoval belgický portál HNL, Watford sa rozhodol zmeniť dočasné hosťovanie gruzínskeho reprezentanta na trvalý prestup a Gent dostane za predaj Čakvetadzeho 2,5 milióna eur.

Prestupová cena bola pravdepodobne dohodnutá ešte v priebehu leta 2023, keď sa Gruzínec dohodol na hosťovaní s opciou.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Náhrada za Čavriča je už na Tehelnom poli. Do Slovana prichádza reprezentačný kanonier

Podľa Football League World je pochopiteľné, že Watford sa rozhodol opciu využiť a ofenzívny stredopoliar podpíše zmluvu na dlhšie obdobie. Napriek tomu, že na začiatku druhej najvyššej súťaže The Championship nepatril do základnej zostavy, nikdy sa nesťažoval.

Situácia sa zmenila v posledných týždňoch, keď sa jeho minutáž na trávniku rapídne zvýšila a svojimi výkonmi urobil dojem na vedenie klubu.

818353739 Čítajte viac Sevilla zrejme oklamala Valenciu a Boženíkov prestup do La Ligy stroskotal

24-ročný bývalý hráč Slovana má v tejto sezóne na konte 23 zápasov v druhej lige, ďalšie dva pridal v Anglickom pohári. V posledných piatich dueloch The Championship pritom nastúpil v základnej jedenástke.

Vyzerá to tak, že Čakvetadze sa stáva čoraz dôležitejšou postavou v zostave trénera Valeriena Ismaela. „Ponúka skvelé schopnosti, všestrannosť, dokáže hrať v strede poľa alebo aj na kraji,“ opísal ho web.

Watford ani belgický Gent oficiálne správy o prestupe Gruzínca nepotvrdili a bližšie nešpecifikovaná bola aj dĺžka zmluvy, ktorú mal s anglickým druholigovým tímom podpísať.

Najväčšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 81 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 40 najväčších futbalových...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Watford FC #Giorgi Čakvetadze