Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čakvetadze sa už do Slovana nevráti. Obľúbený Gruzínec prestúpil do Watfordu za 2,5 milióna

Na Tehelnom poli patril medzi najpopulárnejším hráčom. A nejednom zápase si fanúšikovia hovorili, že jeho kvalite sú ďaleko nad priemerom slovenskej ligy. Teraz ich bývalý hráč Slovana Giorgi Čakvetadze predvádza na britských ostrovoch.

01.02.2024 17:57
Giorgi Chakvetadze Foto:
Po pomalšom rozbehu sa už Giorgi Čakvetadze udomácnil v drese anglického Watfordu.
debata

Ešte pred pár týždňami existovala minimálna šanca, že sa Čakvetadzemu vo Watforde nepodarí uspieť a v lete by o jeho návrat mohol Slovan zabojovať. Teraz je do definitívne pasé.

Ako informoval belgický portál HNL, Watford sa rozhodol zmeniť dočasné hosťovanie gruzínskeho reprezentanta na trvalý prestup a Gent dostane za predaj Čakvetadzeho 2,5 milióna eur.

Prestupová cena bola pravdepodobne dohodnutá ešte v priebehu leta 2023, keď sa Gruzínec dohodol na hosťovaní s opciou.

Gerson Rodrigues Čítajte viac Náhrada za Čavriča je už na Tehelnom poli. Do Slovana prichádza reprezentačný kanonier

Podľa Football League World je pochopiteľné, že Watford sa rozhodol opciu využiť a ofenzívny stredopoliar podpíše zmluvu na dlhšie obdobie. Napriek tomu, že na začiatku druhej najvyššej súťaže The Championship nepatril do základnej zostavy, nikdy sa nesťažoval.

Situácia sa zmenila v posledných týždňoch, keď sa jeho minutáž na trávniku rapídne zvýšila a svojimi výkonmi urobil dojem na vedenie klubu.

818353739 Čítajte viac Sevilla zrejme oklamala Valenciu a Boženíkov prestup do La Ligy stroskotal

24-ročný bývalý hráč Slovana má v tejto sezóne na konte 23 zápasov v druhej lige, ďalšie dva pridal v Anglickom pohári. V posledných piatich dueloch The Championship pritom nastúpil v základnej jedenástke.

Vyzerá to tak, že Čakvetadze sa stáva čoraz dôležitejšou postavou v zostave trénera Valeriena Ismaela. „Ponúka skvelé schopnosti, všestrannosť, dokáže hrať v strede poľa alebo aj na kraji,“ opísal ho web.

Watford ani belgický Gent oficiálne správy o prestupe Gruzínca nepotvrdili a bližšie nešpecifikovaná bola aj dĺžka zmluvy, ktorú mal s anglickým druholigovým tímom podpísať.

Najväčšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 81 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 40 najväčších futbalových...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Watford FC #Giorgi Čakvetadze