Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brutálne tetovanie cez celý chrbát. Čím si zveľadila telo hviezda Realu Madrid?

Čím väčšie tetovanie, tým lepší futbalista. Toto ako keby si povedal hviezdny Brazílčan z Realu Madrid Vinícius Junior a z jeho chrbta sa stalo umelecké dielo.

30.12.2023 15:02
16. Vinicius Jr. Foto: ,
Vinícius Junior.
debata

Vinícius Junior na svojom chrbte vzdal hold viacerým velikánom histórie svetového športu. Medzi nimi sú jeden z najlepších futbalistov všetkých čias Pelé, Boxer Muhammad Ali, basketbalisti Michael Jordan, Kobe Bryant či Usain Bolt. Pozrite si prepracovanú kerku na Brazílčanovom chrbte.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GANGA (@gangatattoo)

Celé tetovanie dotvára v spodnej časti slovíčko mentalita, pretože presne ňou boli vyššie uvedení šampióni v rôznych športoch známi. Najlepšie výkony predvádzali pod tlakom a vedeli dokonale využiť výzvy vo svoj prospech.

V diele nechýba ani číslo sedem, ktoré nocí Vinícius na drese a výrazný je aj známy slogan „Na životoch černochov záleží,“ ktorý je symbolom boja proti rasizmu vo svete.

Martin Dúbravka Čítajte viac V Manchestri na Dúbravku nezabudli. Slovák na čele nelichotivého zoznamu

A práve s rasizmom má Brazílčan v Španielsku bohaté skúsenosti. Najmä na štadiónoch súperov často bojuje s nepriateľskými útokmi priaznivcov, ktorí ho rasovo urážajú. Tetovanie má však jednu chybičku krásy – Michael Jorden je pri streľbe vyobrazený, ako ľavák, pričom bol pravák.

Dielo vytvoril za osem hodín známy tatér Ganga, u ktorého si dalo urobiť tetovania už veľa športových hviezd ako napríklad basketbalisti LeBron James, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo či tenista Carlos Alcaraz.

Slovenské i svetové hviezdy športu a ich tetovania Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Urastení muži, atraktívne ženy. Toto sú...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Real Madrid #tetovanie #la liga #Vinícius Junior