Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chvíle hrôzy v dome hviezdy Manchestru City. Kým rodina sledovala zápas, zlodeji ukradli šperky a hodinky

Zatiaľ čo hviezdny anglický futbalista Jack Grealish hral v stredu na štadióne Evertonu, do jeho domu sa dostali zlodeji. Tým nevadilo ani to, že v jeho sídle bola celá jeho rodina, ktorá hráča Manchestru City sledovala v televízii.

29.12.2023 12:52
Jack Grealish Foto:
Jack Grealish.
debata (1)

Podľa The Sun si zlodeji odniesli z domu cennosti v hodnote milión libier (1,15 milióna eur). Nepozvaný hostia sa dostali do domu Grealisha pred 22. hodinou, čiže v čase, keď Manchester City otáčal nepriaznivý vývoj súboja s Evertonom v ktorom napokon vyhral 3:1.

Radosť Grealisha však rýchlo prešla keď sa dozvedel, že jeho dom vykradli zlodeji. Tí sa do sídla futbalistu vkradli, keď jeho rodina – snúbenica Sasha Attwoodová, rodičia, babička, dve sestry a brat sledovali v televízii práve zápas Citizens.

Rodina údajne počula zvuky z horného poschodia a tiež štekanie psov. Preto sa schovala do bezpečného úkrytu z ktorého zavolala políciu. Podľa Daily Star sa zlodejov nepodarilo zatiaľ vypátrať.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo si vybojoval prestížnu cenu. Portugalský veterán myslí na nevídaný míľnik

„V tejto chvíli nebol nikto zatknutý a vyšetrovanie prebieha. Žiadame každého, kto má akékoľvek informácie v súvislosti s incidentom, aby kontaktoval políciu Cheshire,“ uviedla polície. Doplnila, že pri incidente nebol nikto zranený.

Grealish nie je ani zďaleka jediným futbalistom, ktorý bol v poslednom období okradnutý. Pred Vianocami sa zlodeji dostali do domu obrancu West Hamu Kurta Zoumu. Okradli ho o šperky a hotovosť v hodnote zhruba 100-tisíc libier.

Rebecca Welchová, prvá hlavná rozhodkyňa v PL Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
23. december 2023 sa zapíše do histórie Premier...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #zlodeji #Jack Grealish