Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je až neuveriteľné, aké darčeky sa rozdávali u Ronaldovcov. Reakcia bežného followera? Je to choré!

Po presťahovaní do Saudskej Arábie sa Cristiano Ronaldo stal najlepšie zarábajúcim športovcom na svete. Preto si môže dovoliť veľmi drahé darčeky.

26.12.2023 19:30
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo počas Vianoc.
debata

Nedávno sa jeho manželka Georgina Rodriguezová na sociálnych sieťach pochválila tým, čo manželia kúpili svojim deťom na Vianoce. Ukazuje sa, že to boli poriadne výdavky, čo vyvolalo vlnu kritiky v komentároch.

Cristiano Ronaldo je už roky jedným z najlepšie zarábajúcich futbalistov na svete. Po presťahovaní sa do Al-Nassr sa jeho zárobky ešte zvýšili.

Portugalčan podpísal zmluvu do roku 2025, na základe ktorej zarobí 200 miliónov eur ročne. Vďaka tomu sa v máji vrátil na prvé miesto rebríčka najlepšie zarábajúcich športovcov, ktorý pripravil Forbes.

Takéto vysoké zárobky umožňujú futbalistovi kupovať drahé darčeky. Jeho manželka Georgina nedávno zverejnila na Instagrame vianočné darčeky, ktoré manželia kúpili svojim deťom.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Novinka z Blízkeho východu, európske kluby v strehu. Saudi chystajú zmenu v pravidlách

Najstaršia dcéra, ktorá má len šesť rokov, dostala jeden z novších modelov kabelky Louis Vuitton. Reč je o „Neverfull“, ktorá v mini veľkosti stojí až 1750 eur. Tým sa to však neskončilo, pretože deti dostali aj veľa rôznych hračiek.

Na partnerku Cristiana Ronalda sa strhla vlna kritiky. Ľudia v komentároch tvrdili, že deti v tomto veku by nemali nosiť kabelky a dostávať také drahé darčeky. „Takto dieťa nevychováš“, „Určite sa deti tešili na tieto darčeky, respektíve ich mama sa tešila, čo všetko ukáže“, „Je to choré“, čítame na jej Instagrame.

Aj vlani minula Rodriguezová na Vianoce veľa peňazí. Darček pre manžela stál najviac. Cristiano Ronaldo od nej dostal auto Rolls Royce. Ide o model Phantom.

Cristiano Ronaldo je v tejto sezóne vo výbornej forme. Doteraz odohral 23 zápasov, v ktorých strelil 21 gólov a pridal 11 asistencií. Jeho tím je po 17 zápasoch druhý v tabuľke so 40 bodmi.

Georgina a Ronaldo - najsledovanejší pár planéty Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Vďaka slávnemu partnerovi sa stala populárnou...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo