Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo si z času na čas dopraje aj nezdravé jedlo, ale pri raňajkách je konzervatívny. Čo si dáva vyrysovaná postava na tanier?

S jeho pozoruhodnou postavou a neuveriteľne pôsobivou zdatnosťou na ihrisku by si človek mohol myslieť, že Cristiano Ronaldo neje žiadne nezdravé jedlá a drží dosť prísnu diétu.

20.12.2023 09:40
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo je gurmán.
debata

Hoci, pravda, do istej miery – keďže Ronaldo má naozaj prísny diétny plán – hviezdny portugalský futbalista je zjavne aj milovníkom dobrého jedla a občas si tu a tam dopraje aj niečo nezdravé.

To sa však nikdy netýka raňajok…

Tie Ronaldove pozostávajú zo šalátu, ovocia a syra spojeného so šunkou a nízkotučným jogurtom spolu s avokádovým toastom, pričom Portugalci majú obzvlášť radi Bacalhau à Brás – portugalské jedlo pripravené zo strúhanej slanej tresky (bacalhau), cibule, miešaných vajec a vyprážaných zemiakov. .

Okrem toho má CR7 v obľube jedlo v špičkových reštauráciách…

Populárna hviezda Al Nassr navštívila reštaurácie ako Piccolino v Manchester's Ha­le, slávnu londýnsku čínsku reštauráciu Fortune City, Casa Fiore v Turíne, španielsku Cafeteriu Miranda a Filandon v Madride a Clap v Rijáde, informoval portál goal.com.

Ronaldova Georgina žiari v konzervatívnej Arábii Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Jej manžel žiari na trávniku, skóroval aj...

Hviezdny hráč však zostáva verný svojmu DNA a má špeciálne miesto v srdci má lisabonská reštaurácia Mar Do Inferno v Cascais.

Avšak, pokiaľ ide o nezdravé jedlá v rámci prevažne prísnej diéty, hviezda Al Nassr sa rada oddáva vinným potešeniam a príležitostne aj vysokokalorickej strave.

Jeho bývalý portugalský spoluhráč Jose Fonte počas rozhovoru pre talkSPORT prezradil, že Ronaldo si po zápase často dopraje steak, hranolky a vyprážané vajcia.

Samotný hviezdny futbalista sa predtým priznal k svojej slabosti pre pizzu a označil ju za svoje obľúbené nezdravé jedlo.

Hip hoper Messi, Ronaldo ako z Beverly Hills 90210 Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Poznáte ich najmä z futbalových trávnikov....
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #jedlo