Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester United to dal na Fica. Vyhlásil otvorenú vojnu niektorým médiám

V anglickom futbalovom klube Manchester United sa rozhodli riešiť situáciu s médiami podobne, ako po nástupe novej vlády učinil premiér Robert Fico.

05.12.2023 18:10
Erik Ten Hag Foto:
Tréner Manchestru United Erik Ten Hag.
debata (3)

Predseda vlády vedie otvorenú vojnu voči niektorým slovenským médiám. A Manchester United v utorok zakázal viacerým novinárom účasť na tlačovej konferencii trénera Erika Ten Haga pred stredajším súbojom Premier League proti Chelsea.

Po v poradí už desiatej prehre v sezóne, v sobotu proti Newcastlu, britské médiá informovali, že spôsob práce Ten Haga hráči Manchestru United spochybňujú.

Martin Dúbravka Čítajte viac Príde do Newcastlu nočná mora Dúbravku? Náš brankár mohol konečne chytať, Briti to vidia inak

Po 10. prehre v sezóne proti Newcastlu minulý týždeň médiá napísali, že spôsob práce Ten Haga hráči spochybňujú.

„Dnes podnikáme kroky proti niekoľkým spravodajským kanálom nie preto, že uverejňujú články, ktoré sa nám nepáčia, ale preto, že tak robia a nekontaktovali nás, aby nám dali príležitosť komentovať, spochybniť, alebo dať veci do kontextu,“ uviedol vo vyhlásení Manchester United.

Holandský tréner odmietol obvinenia z nezhôd so svojimi futbalistami s tým, že káder je jednotný. „Bez jednoty nemôžeme hrať skvelý futbal. Stále budujeme tím, sme na ceste, ale sme na správnej ceste,“ vyjadril sa Ten Hag.

Dinamo Záhreb, ultras Čítajte viac Želali smrť novinárom i Židom. Chorvátskych ultras predviedli pred sudcu v Aténach, počas cesty sa opäť diali nechutné veci

Ostrovné médiá sa zaujímali aj o to, či je pozícia trénera Ten Haga na Old Trafforde ohrozené v prípade, ak jeho tímu prehrá proti Chelsea. Po 14 kolách je Manchester v tabuľke siedmy a má o deväť bodov menej ako prvý Arsenal.

„Stále sme tu. Samozrejme, že sme klesli v tabuľke, ale nie sme príliš ďaleko, takže sme dobrí,“ skonštatoval Ten Hag.

Nárast trhovej hodnoty slovenských futbalistov Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Niektorí prispeli viac, iní menej. Postup...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League