Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Izraelská výprava sa počas cesty do Kosova musela ukrývať pred raketami. Už nás nič nezastaví, vyhlasuje

Izraelská futbalová reprezentácia pricestovala na kvalifikačný zápas ME do Kosova za prísnych bezpečnostných opatrení. Dva autobusy tímu sprevádzalo pri odchode z letiska v Prištine niekoľko policajných vozidiel a ozbrojených príslušníkov.

10.11.2023 20:48
Izrael, Slovensko Foto: ,
Futbalisti Izraela.
debata (1)

Prísne opatrenia platili aj v hoteli, v ktorom sa tím ubytoval pred nedeľňajším duelom. Polícia vytvorila pred hotelom bezpečnostný perimeter, ktorý nemohla prekročiť verejnosť ani novinári.

Izraelská futbalová federácia (IFA) predtým zverejnila na sociálnej sieti video, na ktorom je vidieť, ako hráči vystupujú z tímového autobusu počas cesty na letisko v Izraeli. Všetci z autobusu sa ukryli počas raketovej paľby v blízkosti. „Nič nás nezastaví na ceste na EURO,“ napísala IFA.

Aleksandar Čavrič Čítajte viac Kmotrík zasiahne, len keď ide o raketu Čavriča. Srbský astmatik v lete Slovanu odovzdal byt, teraz je mašina na góly i peniaze

Izrael odohrá proti Kosovu prvý zápas od začiatku útoku Hamasu a pokračujúcej vojny v Gaze. Pôvodne sa malo stretnutie hrať 15. októbra.

Izraelčania majú v I-skupine po šiestich zápasoch na konte 11 bodov a sú na 3. mieste. Druhí Švajčiari majú 15 bodov, no odohrali o zápas viac ako Izrael, ktorý stráca na prvé Rumunsko 6 bodov, no má dva duely k dobru.

Francúzsko SR Futbal EKL A Skupina 3. kolo Lille Slovan Čítajte viac Viróza v Slovane, Weiss dve hodiny pred zápasom roka menil zostavu: Keby Čavrič hral vo francúzskej lige, stojí toľko, čo oni
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #Kosovo